Att bara göra det en gång till

Hej
Idag så fixade jag me kalendern i skolan och så började det cpa sig men jag fixade de! och så kom jag på att jag måste göra framsida till den oså, har ingen aning om vad min lärare har tänkt att man ska göra på baksidan!
kan ju visa två bilder som ni inte sett som ska va me i den.
November

December


Vill börja fixa

Hej
Sitter på en graflektion och väntar på att vi ska sluta!  är snart klar med min kalender, lite skönt heh <:
Ni kan få se lite bilder som jag använder i den sen :)

Det var en mörk kväll i november

HejHej
idag har det inte hänt så mycket. Har haft bild och form såklart!  håller på med en mask i paper mache eller hur de stavas så har fått kleta en massa me tidningspapper och tapetklister, jag gör en lurig gubbe me hatt!  Micke gör en Guy Fawkes mask och Maria ska göra mumin.
Mamma kom hem från Tyskland igår så då hade hon med sig en massa godis till mig hehehehe, kanske blev lite smått överlycklig då. Nu ska jag ligga här och trycka i mig lite godis och glass!  Fet, glad tjej <:



Har redan ätit upp en rulle mentos nu <:

Väntar på kladdkaka!

Hej
Så nu sitter jag här inne på Mickes rum och väntar på kladdkakan som är inne i ugnen. Det roliga när jag bakade den va att den första som ville smaka av smeten va hans pappa haha!  nej nu ska jag gå ner och ta ut kladdkakan, och sen duscha och vänta på att min bebis kommer tillbaka!

Man undrar ju vart snön blev av

Hej
Jag är hos Micke nu då, och idag så firade vi hans mormor för att hon fyller 70 på måndag tror jag. Så jag fick träffa nästan alla på Mickes mammas sida i hans släkt!  Det var trevligt, och det var gott med smörgåstårta!
Hmm en grej man kan fundera på nu i sena november är ju vart snön tog vägen för förra året så hade vi ju redan snö nu, kan ju hoppas att de inte kommer så myk alls i år!
Igår på foto så fick vi leka lite inne i studion för första gången och det va väldigt roligt, och ännu trevligare blev det när Emma och Max kom in oså och såklart när Micke kom lite senare, hähä. Tvingade honom att stå framför kameran så jag kunde få ta lite kort på honom oså <:
NJUT

Du är ljuset i mitt mörker

HejHej!
Jag sitter och funderar lite såhär medans min bebis är nere och duscha och sånt!  Sen så ska vi lägga oss och kolla på nån skräckfilm som ser väldigt konstig ut.. aja får se hur den är!
Jaja, de jag funderar över är om jag skulle ta och börja simma en eller två gånger i veckan för jag känner att jag är otroligt jätte oaktiv så det skulle ju vara en början!  Och så har Åse (pappas fru) börjat banta oså så jag kanske kan få me henne isf, eller ja jag kan ju hoppas iaf för de är ju inte speciellt kul att simma själv!
Fan... nu känner jag att magen gör fruktansvärt ont igen, bara att lägga sei och vänta ut de!
Hare bra <:

Rensning är vad man kallar det.

Jag har städat mitt rum hela dan sen jag kom hem så nu kommer nog mormor våga gå in här!
+ att jag rensade min garderob, blev tre lådor med kläder som jag inte ville/ kunde ha!


tagit bort mitt skrivbord, hörnet ä as tomt..

Onödiga problem

Hej
nu är de så här att jag har blivit väldigt taggad på att köpa en helt vanlig svart klänning, en som är lite tajtare uppe och vidare nere!  Men mitt stora problem är att alla såna fina klänningar som jag har sett nu som inte varit för dyra, ser ut att vara så korta!   Ser ut som att dom slutar precis nedanför arslet och nån sån vill jag absolut inte ha, tycker att dom kan göra dom lite längre iaf, typ till knäna nästan.  Tycker inte ni?

Inte sån klänning, men nästan!
Bild tagen från google

Göra nytta för en gångs skull

Jaa.. hade mittbena idag som jag typ aldrig haft förut, de va lite läskigt!  Men fick bara bra kommentarer så då blev de ju lite bättre. Har även kommit på idag att jag alltid har jeans, linne, stickad tröja och aldrig något annorlunda så vill jobba på de!
Nu ligger jag uppe på mitt rum sjuk, trött och nyduschad och ska kolla på serie.
Imorrn så ska jag försöka spendera hela dan efter skolan att städa mitt rum, för de börjar verkligen bli för stökigt! Måste mest plocka undan allt!  funderar på att stoppa in allt onödigt i en låda o ställa in på mitt gamla rum hähähä, de blir bra! o kanske ta bort mitt skrivbord här ifrån så får jag mer plats!
Vill ha en bättre data egentligen oså så jag kan spela något av mina spel på den.

Hare bra!

Med bra människor kommer bra tider

Hej!
Min fina pojkvän gjorde inbakade flätor på mei igår för aatt jag hade bett han om de så jag kunde få sådär fint, stort lockigt hår som jag hade några gånger förut, men den här gången tyckte jag att de vart nästan ännu bättre!
Och så när vi va hemma hos pappa och städa i lördags så hittade jag ett saknat linne, blev glad och de såg finare ut än vanligt <:  Älskar linnen.

Hår och linnet som jag såg att de va en fläck på nu!

Bättre än på resturang!

Hähä hade varit taggad på att baka kladdkaka hela helgen så vi gjorde de igår, blev himmelskt god!

Va lite krångel me formen, men de fixa min man!

Även smeten va god hähä


Den va godare än den ser ut!

En lördag med den man tycker om

Hej!
Idag så städade jag hos pappa lr ja, jag plockade bort lite saker sen dammsög jag och de fick duga för idag iaf heheh, tanten tyckte inte att de räckte direkt!
Nu så ska jag och Micke få bort våran rädsla för the grudge så vi ska kolla på tvåan, ettan kolla vi på igår!  Vi kommer väl bara inte kunna sova ikväll. Får se om Bäcca kommer hit oså!
Vi har laddat upp me chips, dipp, lösgodis, julmust och så finns de cola oså hähä gott!
Hoppas ni har en mysig kväll ni oså <:

ni får en ful suddig cambild!

Fredag imorrn

Imorrn är de fredag, längtar!  Fast måste dock städa pappas hus någon dag i helgen oså bara för att jag har lovat han de, så de blir väl när Micke vill dit!
Igår fick jag reda på att de inte blir nån mellandags rea i Göteborg för mei, hade längtat efter att dra dit i flera månader så blev ju lite ledsen..  Idag efter skolan så hade jag inget att göra så jag gick me Olle och Martin i affärer, va inne i några som jag nog aldrig skulle gått in i annars! hähä

Fick min efterlängtade guaccamole idag och tonfisk dessutom <:

En skön kväll i November

Idag har varit en helt vanlig dag helt enkelt, har typ inte hänt något speciellt förutom att våran idrotts lärare tvingade oss utan idrotts kläder att gå och ta kort på biografen Roxy och gå tillbaka för att visa korten för henne.
Nu ligger jag hemma och äter lite som jag slängde ihop nyss!   äggröra typ, röd paprika och lök <:
Imorrn ska jag hem till Micke för att våldgästa honom, myspys!  hoppas jag iaf, ska kolla va han har lärt sig för trick me hans nya cykel!
Nu ska jag snart sova! Gonatt <:

Pysslade lite igår

Can music save your mortal soul,


är lite nyttig sådär på kvällen!


Sitter och tänker och lyssnar på American pie med Don Mclean, den låter så bra!
vill hitta lite ny musik och så att lyssna på oså, har gått och tänkt på Violet Hill med Coldplay i flera dagar nu oså men jag har inte haft några hörlurar så har inte kunnat lyssna.. men favoriterna ä ju ändå alltid System of a down och Red Hot Chili Peppers <:  Några favvolåtar bara:
System of a down - Radio/Video
The Coral - Dreaming of you
The Coral - Pass it on
Red Hot Chili Peppers - Save the population

Tänk lite till så kommer du till sist på något

Så.. ni kanske förstår att jag ligger här och tänker igen, på massa olika saker som alltid på kvällarna typ! absolut inga dåliga saker den här gången!  Jag ligger och tänker på julklappar till alla som jag ska köpa de till!  Fast vi började me en så bra grej på graf nyss så jag kommer bara behöva göra julklppar till mamma, pappa och Åse, mormor och morfar och så min morbor och hans fru!  Men tänker inte säga vad de ä utifall pappa fortfarande kollar in här ibland hähäh!  men så funderar jag dessutom på om jag ska köpa kläder eller leksaker till León, han kanske är lite för liten för leksaker... hmm, jag har mycket funderingar <:  Det blir problem för Micke att hitta julklapp/födelsedags present för jag fyller en vecka före julafton, hehe <:
Jag funderar även på om jag ska försöka skriva nån lite längre historia eller om jag ska försöka bli lite bättre på att rita, för om jag ä ledsen och så, så brukar jag sätta mei och rita även fast jag inte är speciellt bra!
Nu ska jag duscha sen lägga mei här igen! Hare bra!<:

En kall och mörk dag

HejHej!
Helgen va bra!  filmen i frdags va jätte läskig, de tyckte alla förutom Danne heheh!  Jag och Micke satt och klämde sönder varandras händer när de blev läskigt typ <: När vi kom hem till Maria och Danne så kollade vi på en till film som två stycken av oss somna till ist, jag tyckte den va bra. What just happened!
kom in till Linde tidigt idag för att vi inte hade någon bild och form heller så jag träffade lite vänner där medans jag ändå väntade på mamma.   Nu ska jag fortsätta ligga och vänta på mat, är huuuur hungrig som hellst!
Kanske skriver sen.

Han får ljusa upp tillvaron lite <:

Där några timmar blir lång tid

Sitter på en långtråkig foto lektion och gör ett bild spel om en fotograf, inte det roligaste jag gjort på länge.
Sen så ska jag och Micke träffa Bäcca i örebro en stund, sen hem till Maria och Danne och umgås me dom och så senare ikväll så blir de paranormal activity 3 me dom och sova hos dom, roligtroligt!
Imorrn ä de enduro i Mullhyttan och Micke ville dit så ja!  Enduro på lördag.
Nu ska jag fortsätta dega.
Vi hörs när vi hörs <:
Ni kan få skratta lite åt den där grejen så länge!

Du fina lila blå kvällshimmel



Den andra ä suddig men fin ändå

Middle of a week

HejHej!
Igår på idrotten så fick vi dansa street lr ja prova på, och innan de fick vi värma upp me massa armhävningar, situps, höga knän och sånt! Och fyfan vikken träningsvärk jag har idag, känner mei helt otränad.
Va prov på projekt och företagande, gick inte bra alls de vet jag!
Sen när jag åkte hem så träffade jag Bäcca innan bussen kom, så prata me henne på bussen och fick en cheese burgare av henne oså! <:
På fredag så ska jag, Micke, Maria och Danne gå på paranormal activity 3 på bio. Folk säger att den är mycket bättre än 1an och 2an så jag hoppas att den ä värd!

Veckans värsta dag!

Hej
Det har blivit så att om jag sover myk på typ helgen lr ett litet lov så kan jag verkligen inte sova på natten utan somnar för sent och sånt, så blev de inatt! Inte kul, har kännts som att jag ska somna hela dan.
nu ä värsta och längsta dan på veckan avklarad, skönt. Våran bild och form lärare sa även att vi har studiedag nästa måndag så då vart nästa vecka genast mycket bättre!
Ååhå!  de ä verkligen dags att börja köpa julklappar snart, nu är jag ännu mer sugen på julmat och allt sånt mys nu när de börjar närma sig. Ska hitta någon fin julklapp till Micke och lilla Léon oså, hmm!  får se va de blir <:

Har knappt nå bilder på lager! >:

Såna dagar är sköna om det bara var med en person till

Igår drog vi som sagt till musikhuset, de va roligt! har saknat alla och de va kul att nästan alla va där!  De va längesen man träffade allihop på samma gång och samma ställe.
Som sagt de va trevligt, fick ju umgås me Bäcca oså! Och träffade andra som de oså va längesen <:
Idag har jag verkligen bara legat hemma vid datan hela dan, förutom när jag åkte ifrån pappa till hit (mamma) och sen när vi åkte till Linde och hämtade pizza, jag beställde en me tonfisk, musslor och pommes men jag fick en me kyckling, banan och pommes på. Jävla äcklig va den.
Nu ska jag snart gå ner och duscha och sånt, sen så ska jag försöka somna till supernatural, Gött!







Bilder från igår!
Gonatt, hare bra <:

Gäller att inte ligga hemma hela tiden.

Just nu ligger jag hemma och kollar på Eureka sen så ska jag dra te pappa och lämna datan där så jag kan ha den inatt/ikväll för ska sova där idag första gången på väldigt länge!
Sen så kommer Bäcca och hämtar mei, vi drar te musikhuset som jag inte heller har varit på, på väldigt länge! De ska bli kul att träffa folk. Sen ska jag hem te pappa och fortsätta kolla serier <:
Får prova den där outfit grejen nudå!

Jeans: Entertainment
Linne: Carlings tror jag
Stickad tröja: Cubus
Hängslen: Carlings

Rastlös och så.

Hej!
Eftersom jag har legat och kollat på serie hela dan så dick jag för mei att hitta på nånting för vart lite rastlös!
Så då kom jag på att : Jaaaaa!  jag sätter upp ett vitt lakan på väggen och töntar mei framför kameran!! Jag menar de ä ju någonting kul iaf! <:  Mamma ä oså me på nåra kort, men hon tvingade mei att ta bort några av dom nu hehehe och fick inte lägga upp nåra på internet... >:



Hehehe de va kul :D  fast måste stryka lakanet och fixa en större vägg xD

Sitter här och tänker nu igen.

Så, nu ligger jag o har fastnat för supernatural bara så att alla vet även fast ingen säkert bryr sei hehe!
Imorse så hade jag ställt klockan på 10 och somnade inte om heller och de tycker jag ä jävligt duktigt av mei.. lr nå! (kanske låg kvar i en halvtimme och såg slutet på en film hehehhehe)  Sen så slängde jag bara på mei lite kläder satte på kopplet på min hund och så fota jag då medans jag ändå va ute, de vart väl några skapliga bilder!
Ligger och funderar lite på de där me att folk lägger ut de dom har på sei på bloggen, de ä ju lite kul att kolla på så funderar på att börja me de jag oså, men inte lägga ut varje dag utan bara då och då, hur låter de?<:
Nu ska jag fortsätta me serier!



Bilder från idag

Och där satt du med ditt malliga flin.

Ehm..  Jag ligger och ä lite små hungrig men jag orkar inte och så ä jag för mörkrädd för att gå ner, så jag får ligga och hoppas att mamma byter glödlampa ute vid trappan här på övervåningen nån dag snart ist! Hehe, ibland förstår jag inte hur jag kan va så mörkrädd.
Och så har jag kommit på att ibland ä jag så seg på att skriva inläggen så att i slutet så gör jag absolut inte alls de som de står att jag gör i början av inlägget, fast de ä bara ibland!
Snart ska jag lägga mei och kolla how i met your mother, sen så ska jag somna till sorority boys, mys!  Men min pojke saknas här!  så tomt utan han i min säng.
Gonatt, sov gott!

Ont men man mår ändå bra!

Hei!  har varit me Micke från i måndags tills idag och har inte riktigt haft nå tillfälle att skriva här då så sry för de!
Har knappt nå bilder på datan som ni inte har sett heller och de va jävligt längesen jag va ute och fotade överhuvudtaget så kanske kan tvinga me syrran ut imorrn hehe!  Måste ändå ta kort på pappas ansikte te en grej i skolan hur skumt de än låter, hehe!
Har suttit och kollat runt efter serie i nån timme kanske och hittar knappt nån bra! Kanske har hittat en bu som jag aldrig tänkt på förut, supernatural, men jag tänker iaf inte se nå desperate housewives lr nå sånt!  Ska se på lite How i met your mother nu oså hehe <:
Har börjat kolla på en serie som heter The secret circle nu oså, den ä bra!  men de har bara kommit ut 7 avsnitt och de ä lite synd.

RSS 2.0