Bäcca

Tog lite bilder på Bäcca en dag bara <:
 

sjuk

Ligger hemma och är sjuk, va det igår oså och är otroligt uttråkad! Speciellt idag, för zacke jobbar till 6 :o
Vi har typ fått husdjursduvor.... Vi tror att dom håller på att bygga bo på vår balkong, vet inte om jag tycker att det är kul eller inte!
Älskar vår juicemaskin!

sentrumsløpet

I lördags så sprang jag sentrumsløpet med några ifrån jobbet,  va skit nervös innan för att jag hade benhinneinflammation och trodde att de skulle göra ont som fanns att springa, men de kändes inte alls! Tror att det hade med adrenalin och bra skor att göra <: fick två medaljer! En som alla fick och sen en av norlandia för att jag hade ideal tid <:

bäccas födelsedag!

Igår var Bäccas födelsedag och det blev en riktigt fin dag! Först när vi vaknade så bakade jag kladdkaka sen så gick vi ut och sprang,  sen när vi kom hem så åt jag, Bäcca och Zacke kladdkaka innan zacke drog till jobbet <: sen så duscha vi och så sen så drog vi och drack lite drinkar på südøst med smulan och sen så drog vi och hängde hos Niky och Stefan och dom <:

vardag

När jag sluta jobbet idag så stack jag till stan och tog en kaffe med Zacke innan han började jobba <: dom hade as god kaffe där! 

Skog

Idag va jag, Bäcca och Zacke ute i skogen och grilla! Det va skit trevligt. Men de va svinkallt, regnade lite och haglade! Ska verkligen göra om de snart igen <:
 

Påskmat!

Idag så drog jag hem till mamma och åt påskmat med henne, mina bröder + en flickvän och mormor och morfar! Åt as mycket laxmos för att jag längtat efter de i typ en månad, måste lära mig att göra de!
Sen på kvällen så drog jag in till Örebro och hängde med mina saknade kompisar där, och sov hos Emma <:
 

Fredag!

Idag så hann jag med en hel del! Sov hemma hos mamma inatt så vakna där och sen gick vi ut på en promenad på en gång nästan, mysigt <:  Sen så kom Joel, Linda, Leon och Ninni och gick påskkärring och gubbe, så Leon va utklädd haha :)
Sen så drog jag och pappa på auktion och ropade där in tre lådor med kameror, blev jävligt glad! Sen så drog jag och Zacke hem till pappa och grillade, slappa och kolla på massa nya kameror <: Sen efter det så drog jag in till dom i Linde och hängde med dom hela kvällen <.
 
 

Fredag!

 

Chrille och Zacke häng

På torsdagen så drog jag hem till Zacke ett tag så drog vi till Chrille och allihop och hängde där en stund och tjöta om massa kamera grejer! sen drog jag hem till mamma och käka god mat och såg på film <:
 

Påååsken, slapp hos pappa

Idag så va Joel och Linda hos pappa när jag vaknade så dom va där och fika lite och sen åkte jag med dom in till dom och slappade lite där inne och lekte lite med Leon <: jag gick och hämta han på dagis igår så han fråga om jag skulle med dit när han skulle dit oså haha <:
 

RSS 2.0