Sug dag

De ä pissit jävla varmt o jag gillar värmen så tycker inte att de ska regna inatt!
O så sitter jag o tänker massa dåliga tankar, o Bäcca ä inte hemma o kan bada me mei, har kommit på en pissig grej om helgen oså!
Men har bakat kladdkaka idag som barnen på fritids ska få för det är min sista jobb dag imorrn!
O så tog en av fritidsfröknarna me sin sköldpadda dit idag, den va söt
Sköldpaddan August

Finfina dagar !

Ååh idag va de skönt på jobbet iaf vi har varit vid badet hela dan nästan o när jag skulle gå därifrån så höll jag iaf på att dö av värme :O   Vi gick till badet igår o i måndags oså men idag va de iaf varmast i vattnet!   skönt sommarjobb va?  bada, sola o alla barnen tycker att man ä as häftig haha :D

Nu sitter jag här o väntar på att Bäcca ska komma hit o sen Diddi så ska vi gå te badet o tare lugnt o bada o sånt, trevligttrevligt :D
O sen vill jag ha helg så jag får träffa min älskling >:

En solig dag!

Va typ 30 grader idag så har badat två gånger o ska iväg o bada nu igen!
Sen kanske träffa Bäcca lite senare, nicenice!   kanske skriver nå mer sen <:

Saker bara..

Pappa har lämnat in min kamera de ä bra!  hoppas jag får tillbaka den snart för saknar den som fan o har kommit på massa fina platser man kan fota på.
Fick reda på för ett tag sen att jag inte alls behövde gå o längta efter kvällen heller -.-  Den här dan suger smått
Dom här veckorna ä pisstråkiga, vill ha vecka 28!  lr vet faktiskt inte om jag vill de, beror på!
O jag saknar joshi o Ylwa >:

Är nyduschad o pisstrött!
Efter jobbet så kom mormor o hämta mei o sa att jag SKULLE bada me Alma, min kusin, o de gjorde jag!  de va rätt kul, sen kasta vi lite boll o så, hon ä 8 :)
Fick något att göra iaf!

Måndag

På jobbet idag så gick vi o bade två gånger me ungarna, bada första gången men va svinkallt!
Nu sitter jag här o längtar tills fredag när jag får träffa Micke igen o sen vill jag att Bäcca ska komma hem så vi kan gå o bada me Selma o kanske hoppa i själva oså om de ä lite varmare <:

Kvälls fix!

heheheh Klippte till ett par små shorts nyss!

Flärpgrejerna på sidan typ hänger ut en massa nu för att som satt jätte hårt så jag klippte lite i dom, men ska bara sy in dom sen så blir de bra <:

Kommer bli as fint :D

Helg o sånt

Helgen va kul!  på torsdagen så mös jag me Micke bara för att jag hade saknat han så myk o så kollade jag på fyra game of thrones avsnitt oså, bra serie! O så på fredagen så vakna vi rätt tidigt sen drog vi ut o fiska!  jag fick en gädda o Micke höll på o få en men den tappa han .. stackarn
På lördagen så kände vi oss lite friska så vi tog en buss in till Örebro o umgicks me Maria o Danne. Vi kolla på en jätte skumm spansk "skräckfilm" sen så spela vi kinect o gick på en natt promenad till donken (y'
De va as trevligt, men nu saknar jag min älskling :( Får träffa han på fredag..
Kollade på mina kusiners kattungar idag oså, jätte söta! men dålig mobilbild. ska lämna in min kamera på lagning imorrn.

Dom har inte ens öppnat ögonen än!

En liten uppdatering bara!

Har lunch nu så ä hemma o äter, mamma hade hamburgare o patatissallad klart till mei när jag kom hem då vart jag glad :D   o gurka <:
O imorse då kollade jag på sommarlovsmorgon me barnen på fritids o då tänkte jag på att tjejen som ä en av programledarna där sa "tisha" o asså jag upptäckte bara för nån dag sen att folk sa de så jag vart rätt förvånad xD
När jag kommer hem från jobbet idag så ska nog jag o pappa åka o lämna in min kamera på lagning för att de står att de ä typ autoexponerings fel, skumt!  Sen ska jag hem te Micke o ta hand om den lilla sjuka saken, Pusspåhan ! :)

JobbJobbJobb

Ååh nu äre snart bara en vecka kvar sen äre inget mer jobb på sommarlovet iaf, inte för att de ä speciellt jobbigt förutom när barnen vill typ leka me en o då kan man ju vara snäll o kanske spela två nudd, king lr nå me dom en stund iaf. Har kommit på att jag har föör dålig kondition dessutom!
Längtar till efter jag har jobbat så jag kan umgås me Micke mer, de ä rätt depprimerande att bara träffa han på helgerna nu.. hoppas på att va massa me han V.27! om inte Martin ä där den veckan oså -.- då får jag väl bara träffa han på helgen då me :(..
Annars har de inte typ hänt nå på sistone, ajuste jag kan inte kolla film lr spela sims på datan längre ;o

Jag skulle vilja färga mitt hår lite mörkare oså, men skulle inte orka me utväxten :O
Typ som på bilden

Tänk, Tänk

Jag satt just o kollade runt på lite på olika bloggar o då såg jag att en tjej hade lagt in bilder på olika frisyrer hon haft genom åren o då började jag tänka på ist hur annorlunda man sett ut, jag har iaf sett lite annorlunda ut men nu nästan helt normal haha o alla olika kläder o frisyrer man haft :)
bild från när jag hade dreads <:

Metaltown

Det va Metaltown i helgen då, de va trevligt att vara me Micke o Erika o se massa bra band men de va jävligt blött o kallt o vi va inte i Göteborg förens 4 på natten i fredags natt, för de va jätte myk krångel me bussarna!
Såg System of a down då ju, DE VA UNDERBART!

Erika o Micke!  Han står o sjunger me i en Avenged Sevenfold låt <:

Karneval och VI-kamp

Lite bilder från VI-kampen o karnevalen i linde, tog lite lång tid för mei att orka ladda upp dom heheh..

VI-Kamp
VI-Kamp, Micke <:

Karneval

Bilder från grillningen me Bäcca


Saker o saker

Har varit hos Micke sen i fredags, de va mys o trevligt tycker jag iaf! o i fredags innan vi åkte till han så hittade jag en fin klänning på HM som jag köpte ! den ä mörkblå o vit randig jätte fin enligt mei <:
Det har varit så jävla skönt att vara ledig dom här dagarna nu o sen blir man helt glad av att tänka på att sommarlovet börjar på fredag, ska bli en så trevlig sommar !  lr hoppas jag iaf :) o de kanske ändå kommer vara lite kul att kolla till ungarna på fritids på sommarjobbet <:
Igår så va vi på bio o såg pirates of the caribbean mitt i det värsta åskvädret, o de vart ström avbrott lr nå ,itt i en spännande scen i filmen de va läskigt, de vart helt svart sen började jag tänka på skräckfilmer när en mördare kommer in i biosalongen o börjar döda folk.. läskigt! Men det gick iaf bra tillslut !
Vid 7 ikväll så ska jag och mamma åka och fira min kusin Alma som fyller 8, så ska väl äta tårta o sånt!  sen ska jag förhoppningsvis bada i deras pool, skönt <:
Imorgon ä de VI-kampen sen efter de så ska jag o Micke till linde o kolla på alla som går ut 3an på lindeskolan i carnevalen o sen träffa Ylwa o Joshi o va me dom en stund o kanske bada :) SköntSkönt!

O här sitter jag o ä sugen på vattenmelon :O

BAJS

JAG ÄLSKAR BAJS, BAJS ÄR GOTT, BAJS ÄR DET BÄSTA SOM FINNS!
/m

Mys kväll

Sitter hemma hos Micke, ska snart duscha sen kolla på V för Vendetta för han har aldrig sett den o de ä en av mina favoritfilmer så den måste han ju bara se ;o
Har varit jätte fint väder idag också o hur varmt som helst så vi har spelat lite basket o sånt för att vara ute i solen sen så vart de för varmt förut så vi åkte o badade, de va faktiskt inte så kallt i vattnet men de tog typ tjugo min för någon av oss att doppa sig alls o han bror sprang i o gjorde de på direkten!  Galning
Ska stanna här tills på tisdag kanske, sen då kanske vi ska dra te skolan o städa ur våra skåp, för sånt skit måste ju göras oså!
Efter grillningen i torsdags så har jag jätte ont i låren o jag vet inte varför för vi satt ju bara på en filt framför elden hela kvällen, skit skumt! kan knappt cykla för de.. så Micke fick skjutsa mei på cykeln när vi drog o åt pizza <:

Grillkväll

Ikväll ska jag göra nånting som jag inte gjort på jävligt länge!  jag ska grilla me Emil o Bäcca (y'
Det kommer va jätte mys o allt sånt o jag har köpt as myk fett!  Jag har köpt två hotdogspaket, en marshmallowspåse, en stor godispåse o sen min favvo dricka som ä krusbärsdricka :D
Så då ska vi dra ner te sjön nånstans o göra upp en brasa o grilla över o sitta där o hare skönt till nångång ikväll/ inatt , har saknat sånt me sommaren!
Längtar till skolavsluningen oså för då ska jag få ha på mei min klänning o hatt för första gången!  sen ska Micke fixa mitt hår oså så de kommer va fint till hatten, sen efter skolavslutningen så ska jag försöka tvinga me alla nånstans så vi kan äta en glass lr något innan vi drar hem! o efter de så ska vi hem till Micke för att hans bror tar studenten så ska äta smörgåstårta o fira honom lite där också, de kommer bli mys de oså <:
Veckan efter börjar sommarjobbet oså, har fått sommarjobb på Vedevågsfritids o de ligger typ 100 m från mitt hus så går dit på typ 2 min xD chill.

Såhär kommer mitt hår se ut typ :D o sen hatten på de !

Städ


Städar mitt rum, kanske behövs höhöhhö..

Inhandlat igår!

Hittade allt jag ville ha igår och vart jätte glad :D
Här ä tre saker av dom men köpte ett par snygga svarta solglasögon oså !
Finfint :D   vart jätte glad när jag hittade klännigen och insåg att de nästan var en precis sån jag ville ha :D

Tråkdag ..

Åkte till skolan idag för att göra ett data prov och vara med på matten så att de kanske skulle gå lite framåt o att jag kanske skulle få göra något prov i de redan idag, men NEJ så då gav jag upp o skiter jag i den jävla matten o fixar de nästa termin ist för jag står seriöst inte ut!  Jag fixade hur myk som helst o fattade nästan allt ihop sen säger min lärare "va bra då kanske du kan göra provet nästa vecka" då höll jag på att bryta ihop!  jag ä hellre hemma ist för att åka tåg/buss till skolan i 40 min o vara me på en lektion, så ä typ ledig tills nästa torsdag nu :D

RSS 2.0