Hos Mikey

Sitter hemma hos Micke och grejer, imorrn har vi rörlig bild de blir kul men hatar att vi inte kommer få dela in oss själva i de.
Micke har fått sina nya kamera grejer så han ville ut o prova dom snart de blir säkert skit bra!  Jag har fått hem mina grejer oså, mamma hämta dom förut så tänker leka me dom när jag kommer hem :D
Har inga bilder här så inlägget blir lite tråkigt <:

I Min Lilla Bubbla

Sitter i mitt rum på min säng och tar de lugntv ska nog kolla true blood snart och vill även ha hem mina grejer som jag beställt! Micke har redan fått hem sina.. fusk ;o
Micke och jag tog lite bilder i fredags, är väl dags att lägga upp några!  kan bli från andra tillfällen oså!


Det gick typ inte att lägga upp bilder alls så ni får se en bild på Bäcca o sen en bild sen i fredags :)

Måndag.

Idag är de måndag den enligt mei drygaste dagen på veckan man de är ju typ bara för att man har haft helg och bara vill hem och sova en massa! Den här helgen så va jag och Micke hemma på torsdagen, på lördagen så drog vi först in te Linde och umgicks lite me Ylwa och Joshi och där så hann vi äta pizza, umgås och kolla på första Harry Potter filmen sen drog vi ner på stan för jag hade fått ett sms av Erika som de stod att hon va där på. Det gjorde mei väldigt glad!
På söndagen så låg vi typ bara i min säng hela dagen, kollade film och tog de lugnt. Vi impulsbeställde lite grejer på internet oså. Han köpte ett Stativ och ett Objektiv till sin kamera och jag köpte ett Stativ, Macro filter set och en Fjärrutlösare till min, får vänta me objektiv o massa andra häftiga grejer <:
Idag så hade vi första bild och form lektionen, de vart mycket prat o sånt bara såklart men de kommer nog bli kul bara de går igång ordentligt och läraren verkar kul oså.
Imorrn kanske jag ska ut och fota me Emil.. får se imorrn om vi orkar och så.
Nu tänker jag lägga mei och se film och sen sova, Gonatt <:

Här kan ni få en liten bild på en solnedgång som jag tog i fredags.

Hos Joshi och Ylwa

Just nu sitter jag och Micke hemma hos Joshua och Ylwa, de ä trevligt och Ylwa säger Hej! Micke och joshi sitter och spelar nå dåligt spel (gears of war/Ylwa).
Efter en av harry Potter filmerna har "hyrts" ner så ska vi ha Harry Potter maraton ist och vi hoppas på att vi kommer hinna se fyra filmer iaf <: Snart ska vi ringa och beställa pizza oså och feta oss me de, de kommer bli gott!
Ylwa och joshi <:

Trött

Det märks att skolan har börjat när jag ligger i min säng och är trött vid åtta. Imorgon har vi mutimedia först av allt på morgonen me häftigaste läraren, ska bli kul att se hur de är. Det måste ju vara lite roligt iaf. Sen så börjar vi me foto imorrn oså så de kommer bli kul.
Imorrn så kommer Micke hit och mamma ska göra nån kebab själv.. hon och hennes ideér, hoppas att den här ideén är bra iaf. Nu sa hon att vi tydligen ska plocka ihop studsmattan oså hehe.
Jag har blivit jätte sugen på att fota någon, vem som helst för de är så kul om dom tycker att de blir bra! Men jag har ingen aning om vem som vill bli fotograferad ..;o
Jag var ute och sprang förut som jag sa att jag skulle göra, de skulle inte varit så jobbigt om jag inte hade fått en sån jävla håll efter en stund. Men de kommer bli bättre, hoppas jag iaf!
Nu tänker jag lägga mei ner och somna till en film snart för är helt död.
Gonatt Människor <:

Kvälls tänk

Hmm såhär på kvällen så kan man ju börja tänka lite på saker t.ex så kom jag på för någon timme sen att jag ska försöka bli lite mer "aktiv" o för mei så betyder ju de att jag inte ska ligga i sängen och se film hela dagarna utan att jag kanske ska vara ute mer och gå ut o springa lite då och då. Frågade Bäcca förut om hon ville ut och springa me mei på torsdag så då blir de första!  Måste ju nästan börja tänka på att man kan få sjukdommar lr nå av att ligga inne hela tiden :s
Imorgon ska jag göra något annorlunda me mitt hår oså, de ska bli intressant att se.
Jaja, men nu ska jag springa ner och borsta tänderna sen ska jag nog lägga mei och somna till en film som heter Never cry wolf!

Foto

Det va första dan i skolan idag, de va väl okej! Vi gjorde ju inte speciellt myk, men skulle väldigt gärna ha sommarlov igen!
Tänkte passa på nu oså att lägga upp några bilder sen jag fota me Emil för ett tag sen och Bäcca igår. Jag ä inte speciellt bra och så men hoppas de duger.
Me Bäcca igår.





Emil för nån vecka sen.



Red Hot Chilipeppers

Ååh Red hot chilipeppers spelar i Stockholm både den 11e o den 12e oktober!  Det låter ju faktiskt lockande för dom är u riktigt bra, men får se! Om jag inte ser dom då så kommer de nog nån mer chans att se dom ändå. Om jag ska se dom så gör jag de me Micke o min bror tror jag <:

gammalt

Sitter o tänker på hur man såg ut hah <:

2007 Början, mitten o slutet av året

2008 Början o mitten hade knappt nån i slutet

2009 Början, mitten o slutet av året.

Början, mitten o slutet av 2010.

2011 början o nu!


gaah!

Halv ligger i min säng me datan i knäet pratar me Micke på facebook, funderar på att äta något o sen ligger jag o tänker på hur sönder o jobbig min väska ä! så jävla irriterande för jag hittar ingen sån väska som jag vill ha heller, dom finns ingenstans även fast jag ser folk me såna överallt! skulle va lättare o leta om man iaf visste vad modellen heter lr någon affär som man vet har såna ;o

jag vill typ ha en sån väska, o mönstret på den här va otroligt snyggt oså ;o

Glass sugen!

Sitter och kollar på Sherlock Holmes, känns som att jag har gjort de typ hundra gånger på nån vecka nu bara för att jag slår på de så fort jag inte har något annat att kolla på hehe .. Sitter och väntar på att mormor ska komma me glass åt mei, åkte in te Linde idag bara för att säga hejdå te Micke och martin och köpa chokladsås men då vart jag fast i Linde i typ två timmar utan att kunna komma hem och när jag väl kom hem så hade mamma ätit upp glassen ;o
Ska hjälpa mormor me att plocka äpplen när dom ä här oså bara för att vara lite snäll <:
De va väl ändå lite kul me Micke o martin i helgen men de kunde varit bättre heheh, men de va helt okej.
Ååh ska nog gå o hämta lite mer tacos nu oså, GottGott

Upptäckte nyss att vi har surround ljud oså när en gubbe på filmen börja prata en bit bredvid mei haha!
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2844552/lovegunnarsson?claim=gna2g9p2d2s">Följ min blogg med Bloglovin</a>


höh

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2844552/lovegunnarsson?claim=gna2g9p2d2s">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Film dag

Ska ha typ skräckfilms dag idag me Micke, Martin o Linnea oså men hon stannar bara te åtta nångång för att hennes morfar inte mår bra alls så hon vill vara där, så måste stå ut me Martin inatt oså :O
Ska till någon av skyddstunnlarna oså bara för att de ä lite kul att skrämma upp sig själv. Ska ta me ficklampor, o ska ha as fina stövlar!
O förresten, Micke ä så söt när han sitter o gör massa random grejer bredvid mei!

Harge











Djur

Just nu sitter jag i min soffa o Micke sitter i sängen o spelar på min gitarr
o just nu ä jag övertaggad på dom här djuren, Marsvin, Tamråtta, Iller, Skäggagam, Creasted gecko o en hamster men jag får inte ha någonting för mina föräldrar så jag får väl sitta o längta tills jag flyttar då..
Måste prata lite me min syster oså. Lägger in bilder från Harge sen!

skumma väder

De har varit jätte varmt hela dan så då drog jag, Bäcca o hennes lillebror o bada så va vi i vattnet i typ 10- 15 min sen så hör man en åsksmäll o på direkten så börja de blåsa som fan o regna som fan lite senare!  jäätte skumt väder!
o de va jätte skönt i vattnet oså!

Bad väder

Vaknade nyss typ o när jag kollade ut så va de helt knallblå himmel o varmt!  riktigt badväder nu sitter jag typ o vill att bäcca ska komma hem så¨vi kan bada.
fota lite igår







RSS 2.0