Hovedøya

Igår så va det outhärdligt varmt så vi bestämde oss för att åka och bada nånstans, det slutade med att vi åkte ut till hovedøya med färjan och badade i havet vilket var underbart! Men vattnet var rääätt smutsigt och jag brände mig rätt så fint i ansiktet på vägen tillbaka, men som sagt det var helt klart värt det! hur skönt som helst både på lan och i vattnet.
Sen när vi hade tagit det lugnt ett tag så gick vi och kolla runt på ön också, jätte fint verkligen, vill tillbaka dit idag, men vill inte åka själv <:
 

Hamnen och Operan

Idag så tänkte jag och Zacke gå en inte så lång promenad till hamnen och kolla runt lite där, det sluta med att vi gick runt på stan på vägen dit och stod och kollade på alla som rita porträtt och karikatyrer (och jag bestämde att jag ska ha en karikatyr av mig hängande på väggen) så ist för att det tog typ en halvtimme så tog det runt två timmar att gå dit, men hittade massa roligt iaf och en liten skjorta till Leon <: När vi kom ner till hamnen så gick vi runt och satt där nere ett tag och hade de gött iaf, och tog kort på den häftiga operan <:
 
 

Onsdag

Igår så gick jag och Zacke vilse hela dagen typ och idag så låg vi i parken och hade det gött tills Zacke skulle iväg till första dagen på jobbet! tog ett kort på huset vi bor i så att man får se hur fint de här hehe <:
Jag har gått runt idag och kollat efter jobb, pratat med pappa på skype, virkat i mina dreads och så ska jag söka ännu mer jobb på internet nu <:
 
De är grymt fint väder idag oså <:

Oslo flytt

Idag flyttade jag och Zakarias till Oslo!  De rummet som vi skulle bo i va vattenskadat så nu bor vi i ett rum i ett rum i ett annat kollektiv, världens minsta, men nästa fredag får vi ett större <:
Och på dan/kvällen så visade Petra, Zakarias syster oss runt och till en as chill park.
 

RSS 2.0