barcelona dag 4 och bryssel

Den här dagen gick vi upp 7 och tog taxin till flygplatsen på en gång, men sen mellanlanda vi i Bryssel i sex timmar tror jag, så har massor av bilder där ifrån <:  (vi var dödströtta)
Vi funderade ett jävla bra tag på vilket språk det va dom prata egentligen oså!
 

Barcelona dag 3

Idag va vi inne i Sagrada familia och det var hur stort och fint som helst där inne!  Men det som var sjukast var alla de statyer och detaljer som är både inne och på, jag tog kort på några stycken men det var ju hur mycket som helst!
Det hade även varit en skola utanför kyrkan. Så vi var in och såg där inne också!
GRYMT!
 
 

Barcelona dag 2

Dag två så var vi oså på stranden på förmiddagen och sen så drog vill till sagrada familia och tänkte gå in där men det var hur lång kö som helst och klockan var rätt mycket så det kändes inte värt det.
 

Barcelona dag ett och ankomst!

Jag tänkte att eftersom jag tog över 300 bilder och jag ändå inte kan lägga in allihopa men vill lägga in jävligt många så tänkte jag att jag lägger in för var dag.
Så i Fredags åkte jag och Zacke till Barcelona och var där till på tisdagen! Det var jävligt slappt, varmt, kul och skönt!  Vill tillbaka, det var grymt! Men det är ändå lite skönt att vara hemma oså.
 

Kräftor hos pappa och en kväll hos Chrille och dom <:

Åkte hem nu i fredags kom till Linde vid 2 på dagen typ så jag och Zacke hann med att dra till Joel och Linda och vara där i flera timmar, dra till pappa och va där i några timmar och så hann jag hänga lite med Chrille <:
Och Världens finaste kille fyllde 21 oså,GRATTIS! <3
 
 
 

En dag med sköna människor

Var ett tag sen men jag och Zacke gick ut en sväng och träffade några kompisar och hade en mysig söndags eftermiddag <:
 

Lördag kväll

På kvällen i lördags så drog jag och träffa Bäcca så låg i deras soffa och såg på film med henne och var sjuk där ist <:  och tog lite kort på henne <:
 

Leon 3 år!

Leon fyllde 3 år i torsdags så jag tänkte att jag bara skulle åka över helgen och gratulera han, självklart så blev jag sjuk och fick feber den dagen jag skulle åka med bussen till Sverige och hade feber hela helgen och så...Men det var kul ändå <:
 

Promenad

Hej!
Var ute på en promenad med David och Zacke idag bara för att kolla runt lite för att David precis har flyttat till Oslo!
 

RSS 2.0