Vackra dagar

HejHej!
Jag sitter inne i grafsalen och känner mig ensam, väntar på att dom andra i klassen ska sluta hähä! Dom har matte.
Sen blire att dra till marieberg, antingen helt själv eller me Bäcca eller något! Någon får gärna hänga me heheheh <: Micke är sjuk så sen ska jag hem till honom, Mys <:
Har inte så mycket bilder här, så ni får en ful bild på katten!

Tisdag

Hej!
Idag så var det underbart fint väder ute och jag hoppas verkligen inte att det kommer någon mer snö alls nu, vart nästan för varmt med vinterjackan ett tag förut så blir antingen min gröna fina jacka imorgon eller min jeansjacka, niiice <:
Nu ska jag kolla på lite American horror story som verkar rätt bra !
Precis just nu såg jag att nu två av lamporna i min taklampa var sönder oså, har väl tyckt att det varit lite mörkare än vanligt här inne..!
Imorgon så ska jag och Micke till marieberg efter skolan, ska köpa världens snyggaste jeansjacka <:

ute i det fina vädret

Hej, Jag och Bäcca gick på en promenad som sagt och så tog jag någon bild till skolan oså! Myspys!
Vid sex så kommer Joel, Linda och Léon hit och äter, as god mat hähä <:
Plocka stenar som jag kan ha i terrariet oså men dom va så jätte kalla nu, så dom får ligga en stund i solen här inne och bli lite varmare!


Solen lyser upp humöret

HejHej!  Igår blev en myskväll med Bäcca, hon somnade vid ett ungefär och jag kunde verkligen inte sova så somnade vid kanske halv fyra..!
Nu så ska vi gå på en liten promenad ute i det fina vädret!  Gött <:

Tar med kameran så lägger väl upp nån bild sen <:

Ett bra köp

nu ska ni få veta vad det var jag köpte igår! 
Jag köpte en leopard gecko <:  och jag köpte henne av min vän Bäccas lillebror. Hon heter Lola!
Och jag blev jätte glad för nån vecka sen när Bäcca frågade om jag ville köpa henne av dom, för det ville jag såklart, sen övertala jag bara mamma <: Så snart Patrik kommer hit me syrsor så ska jag se om hon vill äta de oså hhäh gött!



Osocial och så

HejHej hehe felåt att jag är osocial och så på bloggen men har inte haft något att skriva om..
Idag och igår så har Micke haft körkortgrejs på morgonen, och hela dagen idag oså så.. Jag har suttit hemma hos honom och spelat sims hähäh!  Jag har gjort en massa vänner och sånt där bara, dom som jag gjort heter: Maria, Danne, Joel Gradin, Joshua, Luis, Ylwa, Michaela och Måns! tror de är dom hähä men ska göra Olle och några fler nästa gång!  Tycker de är skit kul <:
Imorgon när jag kommer hem så ska jag köpa en "sak"  men vad jag ska köpa får bli en överraskning tills imorrn, längtar iaf!!
Nu så ska jag och Micke snart kolla på The league of extrordinary gentlemen, den filmen tycker jag är riktigt bra!  Värd att se <:

Lördags

HejHej!
olle, Max och Micke sov här igår och de va kul! dom typ möblera om mitt rum för kvällen...
Och på kvällen nu i lördags så drog jag och Micke till musikhuset och såg Science Fixion, Osten af mozarella och Mönster. Det va kul!


Micke ser så oskyldig ut hähä <:

En trpkig vänt dag

HejHej! Igår så orkade jag inte skriva och hade inget att skriva om heller men nu så!
Eller ja.. funderar på att gå ner och se om de finns nån kladdkaka kvar, är "godis" sugen, kanske öppnar någon av mina askar <;
Imorgon så hänger Micke, Max, Jenny och Olle me hem till mig, dom har aldrig varit här förut, eller jo Micke har ju men för dom andra ..så ja.. dom kommer väl aldrig mer vilja komma tillbaka hehe!
Nu ska jag äta något godis som sagt hähä sen sova, Gonatt <:

lite händelserik i alla fall

Lite saker har hänt i alla fall idag.
Jag tog hål i örat, Jag och Micke har varit tillsammans i elva månader, det är alla hjärtans dag därför fick jag en chokladask en ask med gelehjärtan och så en "påse" med nötkräm och jag har kommit på att spinningcyklar eller vad dom heter, är väldigt obekväma.
Imorgon så ska jag hem till Micke kanske halv fem eller så. Då ska han stanna kvar i Örebro och ha teorilektion på bilskolan till ungefär åtta och medans han gör de så ska jag sitta hemma hos honom och spela sims hähähä <:
Så ja, jag kommer nog skriva något ointressant då också <:


De översta, alltså där de fula lilla guldörhänget är, det är de nya hålet.

Sån där onödig fakta

Hehe mamma ville att jag skulle ha min svarta klänning på mig på hennes "kalas" eller vad man ska säga, men de ville inte jag. Så jag hade på mig en för stor randig skjorta, svarta jeans och ett par mörkgröna hängslen <:

Lite dålig bild kanske, menmen!

50 års kalas!

HejHej! Felåt att jag inte skrivit något alls på bloggen i helgen men har inte haft tid eller ork.
Men, mamma fyllde 50 i fredags!  Jag tog massor av bilder och la in dom på datan nyss.






Min kusin tog ner min hatt ifrån väggen och hade en "trolleriföreställning" hehe!


Och mamma fick tre pälsmössor av Hans som alla gickrunt och fula sig med <:


Mamma typ dör av skratt varje gång hon ser bilden på morfar i pälsmössan heheh!  Alltså bilden här ovanför <:

Våren som känns så långt borta.

HejHej! idag har jag inte gjort speciellt mycket förutom att varit i skolan, pantat och städat mitt rum.
Efter mamma slutade jobba så åkte vi till frövi för att panta och handla, hade kommit på att om jag pantade några påsar med flaskor och sånt så skulle jag kunna använda pengarna till en jeansjacka hähä!  Så imorgon ska jag och Micke till myrorna för att kolla efter en jeansjacka och en skjorta till mig sen får vi se om han hittar något <:
Idag när jag kom till skolan så fick jag höra både från Vincent och Micke att mitt hår såg jätte flottigt ut så Micke fick göra en fiskbensfläta på mig så de inte såg jätt äckligt ut!  Flätan blev fin iaf <:


ett ljus i mörkret

HejHej! 
Idag så va de en rätt så skön dag! Keramiken va inställd och vi fick reda på att vi inte har någon historia imorgon så då ska vi äta på kanske la baguette eller något sånt, och inte stressa för en gångs skull!
Ikväll ska jag bara ligga i min säng och kolla på serier och sånt som vanligt. Fast jag har nästan inget att se på så får väl se nån film ist..
Åhå! idag fick jag hem en bok oså! Som jag har väntat!! Boken heter passion och författaren är Lauren Kate, Nu kommer jag inte vara alltför uttråkad på bussen till och från skolan i någon vecka iaf <:

hehe bild tagen av Bäcca när jag och Micke åkte skridskor <:

Söndags mys

Hej! Idag gör vi ingenting typ, ligger bara i min säng <:  Kanske ska gå och åka skridskor sen oså, kul!
Igår medans de va ljust så gick vi ut och fotade lite! jag, Micke och Emil, lite till skolan och sånt för vi ligger väl lite smått efter i de! Tänkte att jag skulle visa en bild som jag tyckte blev fin <:

Kunde inte bestämma mig om den va snyggast i färg eller utan!  och tro mig de va kallt!!

Foto lektion

Hej!  Sitter på fotolektion nu men slutar om fem minuter, har ingenting att göra som har med den här lektionen att göra så sitter och försöker skriva klart en projekt och företagande grej istället, men kan inte riktigt komma på hur våran lärare har tänkt att vi ska skriva!
Sen så ska Micke komma tebaks alldeles snart oså så vi kan gå till bussen och åka hem!  De blev inget skridskoåkande med våra vänner så vi får åka hemma istället <:
Random bild bara

Snart fredag

HejHej!
Jag har sett klart på lost, de är deprimerande för vet inte vad jag ska se för serie nu..
Imorgon äre fredag! då kanske jag ska åka skridskor med några kompisar men om inte de blir av så kommer nog jag och Micke åka här nästan vid mig ist <:Var jätte länge sen jag åkte, kommer säkert slå ihjäl mig..
Nu ska jag komma på någon annan serie, Hejdå. Gonatt!

RSS 2.0