julafton

hej! vi firade jul både igår och i förrgår så ikväll sitter jag hemma och har det trevligt med mormor, morfar, mamma, och en av mina bröder! har ätit kalkon, ätit chokladpudding, spelat Chicago och suttit och kollat lite på o helga natt eller vad de heter .
sen så ska jag in till Linde och umgås lite med Ylwa och Bäcca <:
köpt ny mobil och på onsdag åker jag till Zakarias i sälen, trevligt <<:


jag och min bror va tomtar förut hos våra kusiner oså hehe....

FinFina vänner

I Ludvika i helgen så vare roligt, Lyssnade på när våra vänner spelade egen musik som de jämt gör. Åkte pulka, bob, bord och leksaks snowboard typ. Umgicks med alla våra töntar som jag saknat. Lyssnade på musik och kollade på youtube videos till tidigt på morgonen. Det var väl typ de och säkert mer, men det var kul i alla fall <:
Råkade landa med ansiktet först ner i en snöhög när jag åkte bord oså...
 
Nu sitter jag och hungrar ihjäl på foto!
Sux to be fat </3

Veckans kanske tråkigaste uppgift

Hej!    Sitter vid en dator och håller på med en uppgift som jag suttit med sen 08.15 typ, och jag tror det är den tråkigaste uppgiften som jag någonsin gjort i skolan än så länge.
Senare på dagen så ska jag, Bäcca och Chrille packa in våra grejer i Bäccas saab och åka upp till Ludvika över helgen för att umgås med några vänner som går i en högskola där <: Så jag bestämde mig för det till slut, kommer ändå inte finnas något att göra något här hemma.
De här tycker jag beskriver skolan rätt bra....

Bio biljetter

Ska gör min god gärning för idag snart:    ska hämta reserverade biobiljetter åt Lovva när jag går till bussen för idag var sista dagen att hämta dom och hon kunde inte <:
 
Jag ska oså se The Hobbit fast det blir om några veckor, och jag hoppas för deras skull att den är bra!!

Vad sak man välja?

Sitter och fetar i mig godisbilar och väntar på att Svenskan ska börja där vi gör världens tråkigaste grej.
Så funderar jag på om jag ska hänga med Bäcca till Ludvika i helgen och träffa mina andra vänner eller inte, men de drar mer emot att jag inte hänger med.  Suger att inte ha så mycket pengar <:
Den här dan blir ännu sämre när jag känner mig sjuk och bara vill hem oså, och egentligen mysa ner mig med Zacke och se en film men de går ju inte >:

Längtan till jul

I fredags åkte Zacke till Sälen och ska jobba där ända till Påsk och det suger. Men han ska komma hem till jul hoppas jag så då har jag två saker att se fram till då <:
Men tills då så kommer jag sakna han så att det gör hon ibland.
 
Kollade på nya greveholm igår, de två första avsnitten!  Det verkade mycket bättre än jag hade kunnat tro.
Ska kolla på nästa när jag kommer hem <:

RSS 2.0