.

Lite bilder från senaste tiden, allt som har hänt är att jag har haft lov och att Magnus var här typ det va jävligt kul och på söndag kommer Bäcca <:
 

.

Vi var och tog lite bilder som vi kan använda som headers till våra portfoliohemsidor, så vi frågade Mick om han kunde ta dom åt mig och Sarah och bäst som han är så gjorde han det gratis och det var skit kul!
först drog vi till en grafittivägg för att ta mina bilder och sen drog vi till boardwalken i Budrim, det är en gång inne i skogen vid vattenfallet, och där tog vi Sarahs bilder och då passade jag oså på att ta lite bilder på dom haha!
Så dom i skogen på Sarah och Mick är mina bilder och dom andra är Micks <:
 

.

 
 
 

.

Kreativiteten flödar haha! Äntligen bestämt lite grejer och faktiskt kommit vidare med vårat utställnings planerande! Ser ju dock inte ut som att vi gjorde så mycket på bilderna haha!
 

Random bilder från förr

Kollade igenom min hårddisk en sväng och hittade massa bilder som jag uppskattar mycket mer nu än jag gjorde när jag tog dom, så jag tänkte bara lägga upp dom <:
 
 

.

Senaste veckorna! Har inte gjort så speciellt mycket. Vi har fixat en massa som har med utställningen i november att göra, fixat massa med mina skolprojekt så jag ligger rätt så bra till, umgåtts med vanessa och så idag så drog vi till Brisbane på skandinavisk festival,  köpte lite saknade grejer som som geisha <:
Imorrn är det skoldags igen och veckan efter börjar lovet vilket är både bra och dåligt! Bra för att jag vet att bäcca kommer i slutet av det och för att jag kan fixa lite med skolgrejer, dåligt för att jag helst inte vill göra klart något fören mina lärare har kollat över det! Men jaja vi får se hur det går <:

RSS 2.0