Måndag

Hej!
Idag har jag gått runt som en zombie hela dagen för jag varit så trött, redovisat projektarbetet, ätit bullar och saft och sånt, och Zakarias har dragit till Spanien en vecka, så har saknat han oså <:
Nu ska jag kolla scrubs och läsa en bok till jag somnar <:

Foton och helgen

Tänkte lägga upp två bilder till på Ida och Ylwa.
Sen så är jag as taggad för helgen för jag får träffa Zakarias då och så ska vi se Tom och gänget spela på lördag! Känns som att den här helgen kommer bli bra <:

Studio

Hej
Idag efter jag slutade så kom Ida, Bäcca och Ylwa till min skola för att jag hade blivit sugen på att fota Ida i studio men det slutade med att jag både fotade Ida och Ylwa! Om ni inte tycker bilderna blev snygga så ska ni veta att det var kul att ta dom ändå <:
Snygga vänner man har då <:

inte lite deprimerande.

har fått reda på att jag kommer få träffa Zakarias en dag på sex veckor när jag egentligen iaf skulle få träffa honom två helger. Hatar Sälen lite

sälen

va i sälen hela jullovet och umgicks med min pojkvän, de va hur trevligt som helst! dom han bodde med va trevliga och de va underbart att umgås med honom i nästan två veckor <:





















Foto lektion

Hej. Sitter på foto lektion nu och har lekt lite i studion och tagit bilder på Bäcca och Jenny fun <:
Ska snart upp på stan med Bäcca och kolla lite i affärer och kanske äta något sen hem, händer inte så mycket mer idag tror jag inte!
Och det har varit jäätte trevligt i sälen hela lovet, ska lägga upp lite bilder från det sen! Nu saknar jag Zakarias jätte mycket.

RSS 2.0