Filmkvälls helg verkligen!

Hej!  Igår så va jag först i skolan till typ halv 12, efter de drog jag och Matilda och fixa en grej till cupen och sen så drog vi till plusgymnasiets modevisning och tog lite kort!
På kvällen så drog jag upp till Emma och umgicks med henne, Benny och Daniel och kolla på film och sånt, de va kul <:
Och nu ska jag te erikshjälpen, efter det till Drägg och sen upp till Joshi och ha skräckfilms kväll <:

Helg längtan!

HejHej!
Idag har jag väl inte gjort så speciellt mycket, förutom att försöka få tag på en som håller på med cupen och få han och svara på en fråga och sen har jag fotat sf och strike hehe!  hoppas mer händer imorrn <:
Efter skolan så har jag ingen aning vad jag ska göra heller, får väl hitta på nå <:
Imorgon blire helg, kuul <:
Kanske skriver mer ikväll!

En inte alls jobbig dag!

HejHej!  Idag så gjorde vi nästan ingenting.. jag och Madde åkte och tog kort på en bollhall till praoen, sen satt vi vid datan i typ en timme utan att ha något att göra efter de gick vi allihop bort och snackade med två som fixar med cupen sen slutade vi!
När jag kom till linde så gick jag till musikhuset och umgicks lite med dom som var där, det var trevligt och ska dit imorrn igen <:





Ser galen ut.

Första prao dagen

Hej!
Igår så vare första praodagen, och jag och massa andra ska hålla på att fixa me grejer till ÖSK-cupen typ ta kort under helgen, intervjua folk där, göra någon hemsida och sånt!
Så igår skulle vi ta kort på alla hallar dom ska spela i och alla skolor som dom ska sova på, det sluta med att jag, Madde och Vincent tog kort på de och gick runt på stan och sånt!  Innan vi drog hem så pierca Vincent och Klara septum oså <:

Sista dagen på veckan

HejHej!  Idag så låg jag i sängen och kolla på vänner till typ halv 1 åkte sen till frövi och handla med mamma så jag har godis här nu <:
Sen så drog jag in till Linde och tänkte umgås lite me Drägg, vi typ satt ute i solen och stekte, de var roligt!  Det sluta med att några andra vänner kom och satte sig med oss hehe!
Nu sitter jag och kollar på land of the lost med mamma och tänker på alla roliga saker jag ska göra i sommar, och längtar till det oså, men jag vill att vissa andra som jag känner ska komma och umgås oså, får helt enkelt vänta till dom kommer hit !



Trevlig dag på en trevlig helg

Hej!   Jag sa ju att jag skulle till Joshua och Ylwa förut, så jag drog dit och träffa dom!
jag och Ylwa gick te affärn först och köpte kakor sen gick vi och satte oss på gräset ute i solen vid björkhagaskolan och åt kakor och pratade, de va trevligt <: Sen kollade vi på ghost rider två, den var väl helt okej men ettan är bättre!
Jag och Joshi funderar på att kanske ha skräckfilms maraton nästa lördag oså, får se om någon mer är taggad <:



En långsam lördag

HejHej!  Ska snart klä på mig sen så ska jag ut och övningsköra med Åse!  Efter de ska jag hem till Drägg för att hämta mina skor, min väska och min jacka som jag inte orkar förklara hur dom hamna där sen efter de ska jag till Joshua och Ylwa ett tag, händer nog inget speciellt ikväll men blir kul ändå <:
Skriver mer sen eller imorrn!

En kort tid

HejHejHej! Så idag efter skolan så träffade jag Joshi och Ylwa, vi gick och köpte skor till mig, gick till HM för Maria och Ylwa skulle kolla efter kläder, åt på donken och sen åkte vi hemåt!  Rolig dag fina skor <:

Dom är nog lite ljusare i verkligheten.
Igår så var det as fint väder ute och det gjorde mig taggad så jag tvingade med Bäcca till musikhuset, det var kul. Men nu vill jag att det ska bli sommar ute och varmare <:




Hhee cool <;

Skolan

HejHej!   Sitter i ett redigerings rum i skolan, fixar med en film och känner mig ensam :o
Efter skolan ska jag gå på stan med Ylwa och köpa nya converse, världens finaste färg! Sen ska jag nog hitta på något med Bäcca, trevligttrevligt <:

Back

HejHej!  Felåt att jag inte skrivit något på nån vecka men de hände en grej som jag blev väldigt ledsen av och deprimerad så har inte orkat skrivit nå.
Så.. Senaste veckan har jag typ tillbringat med Bäcca när jag inte varit i skolan, hon har fixat körkort nu så hon har velat åka en massa!  Mamma kom hem från Teneriffa idag oså hehe hon hade köpt me två fina armband åt mig, jag älskar armband <:
Nu ska jag duscha sen lägga mig typ.. längtar till sommarn som fan nu

.

Vill bara att hela den här dagen ska vara en mardröm som jag kan vakna ifrån, och sen är allt precis som det var förut..

Sjuk och sånt

Hej!
Har varit hos Micke i helgen för att han har varit sjuk, haft feber och sånt!  Så vi har tagit det lugnt hela helgen, förutom att vi åkte till marieberg en sväng på söndagen!  Micke köpte en jeans jacka och jag såg världens finaste väska <<:
Nu har jag blivit sjuk oså så jag ligger hemma i min säng me dubbla tjocktröjor och täcke på, fryser och mår inte bra alls!  Ska snart se vänner oså hähä, tror jag redan sett hela serien två gånger, blir aldrig trött på den och hade glömt hur ful Joey var i början på första säsongen <:
Har varit sjukt sugen på chokladbollar hela helgen oså så jag funderar på att offra mig för att gå ner och göra de, men vet inte riktigt om det är värt de..!
Imorse när vi skulle gå till bussen så var det minus ute oså, då blev man ju lite deprimerad!  Hade ju bara vårjacka med mig >: Vill ha sommar nu!!!

Har säkert lagt upp bilden förut, isf förlåt!

Varm och trött

HejHej!
Köpte den fina skjortan igår!  Men ni får se hur den ser ut sen nångång.
Åkte hem till Micke igår som är sjuk, imorse var han som ett mänskligt element under täcket, det var as skönt.
Och som sagt så har det ju varit jätte fint väder ute nu dom här dagarna, så har kört på jeansjacka och hatt heheh och hängslen oså <:

RSS 2.0