Lycka!

Sitter hemma hos Micke nu o har de mys, ska kolla på game of thrones <:
När jag handlade med mamma så hittade jag allt jag ville ha + en grej till!  så jag hittade en svart klänning helt fin på indiska, en hatt typ grå/svart på New Yorker, en svart bh på Lindex och ett par svarta solglasögon från ur och penn! laddar nog upp nån bild imorgon på alltihop :)
Sen fick jag lite pengar av mamma till mat oså så då drog jag o Micke till la baguette o åt varsinn baguett, jag åt me tonfiskröra o han me räkor <:
Imorgon kanske jag ska va me Bäcca för de var otroligt länge sen o sen på torsdag så ska vi grilla ist för de skulle tydligen vara jätte fint väder då!  ska försöka tvinga me Emil då oså får se om han vill me lr om han vill sitta inne o spela WoW hela kvällen som vanligt..
Höhö! game of thrones nu <:

Kvälls musik o mys <:

Ska snart gå o lägga mei o kolla på film, men vill nog sitta kvar vid datan en stund till o prata med min sak :)
Blir att kolla på Rango sen, de ä nån ny animerad film, o älskar animerat som alla borde göra.. jag menar det är ju helt bäst!
Imorgon ska jag o mamma som sagt gå runt i örebro o leta efter t.ex en svart klänning o hatt o en fin bh kan ju lägga ut en bild sen om vi hittar något, o det hoppas jag verkligen att vi gör :D annars blir jag lite nere!
Sen efter vi varit runt i affärer så ska jag o Micke åka hem till honom o mysa sönder hela kvällen, myspys!


O förresten, två av dom bästa låtarna måste ju ändå vara:
Cornelis Vreeswijk - Balladen om Fredrik Åkare och Cecilia Lind
The Coral - Pass it on

Långa, tråkiga dagar

Kom typ hem för ett tag sen, varit i skolan då!
Börjar bli så jävla trött på den seriöst!  vill bara ha sommarlov nu på en gång, o sen jävla sommarjobb direkt efter man slutat också, får bara träffa Micke på helgerna då oså, jag bryr mei inte vad han tycker! jag kommer tycka att de ä jobbigt iaf >:
Imorrn ska jag handla me mamma också, får se hur de går.

Finns verkligen ingenstans !

Ååh!! jag är så övertaggad på att köpa en svart hatt och en svart rätt så vanlig klänning som går ut lite där nere, inte är för lång, me smala axel remmar o som är rätt smal längre upp över brösten och midjan och inget glitter lr ränder lr såna saker, men det finns ju verkligen inte att köpa någonstans! Men jag får väl fortsätta kolla runt, mamma ska komma in till örebro nästa tisdag oså så kan vi kolla då!
Sen så försöker jag vara duktigt oså o gör en rapport till mediekommunikationen som ska vara innlämnat imorgon, det går bra!
Skulle hämta en kompis betyg från min gamla skola sen skriva en rapport om hur det gick lr nå, o sen medans jag ändå hade Emils betyg så passade jag på att reta honom lite <: höhö
Men nu ska jag fortsätta med rapporten då så att den blir klar o så ska jag prata me Micke på skype lite senare när han kommer in, bra kväll :) Men läntar tills imorgon ändå!

En blogg dårå

Ja.. jag har funderat på att skaffa blogg ett tag, men de har inte riktigt blivit av för att jag inte tycker att de händer så mycket intressant som jag kan skriva om.
Men jag kan ju försöka iallafall och kolla hur länge det håller!
Det här första inlägget nu vart ju väldigt tråkigt eftersom jag inte fattar ett skit om hur man ändrar textstilar och sånt men får väl försöka lära mei det till nästa gång, hoppas det iallafall.

RSS 2.0