En väldigt seg söndag

Ligger me datan på magen som vanligt!  Igår och idag har jag nästan bara legat och kollat på warehouse 13 så nu har jag kanske bara två avsnitt kvar så de suger lite, funderar på att kolla på vänner en gång till hehehehe!
Imorrn kommer Micke hit, då kanske vi ska mötas upp i Frövi och gå till Maria en snabbis för att se hur hon mår efter oprationen, ser inte ut som att hon mår så bra på fb!
Joel, Linda och lilla Léon va här förut oså, så mamma hade fixat as god mat som vi åt sen stannade dom ett tag till o vi kolla på massa gamla foton och sånt, sen åkte dom igen!


Jag funderar på att gå ner och hämta mat!  måste ju mata min mage om den ska hålla sei stor och stark som den ä nu!  Sen blire väl dom sista warehouse 13 avsnitten... undrar om de kommer ut nån ny säsong, de skulle va svin bra!  tycker de borde komma ut en till säsong me torchwood oså... skulle bli as glad då!  och skulle inte kolla igenom hela på en gång hähähhä!
Hare bra

En dag som alla behöver då och då

Så.. Idag efter skolan så gick jag, Micke och Joel lite överallt på stan för att Joel va tvungen att fixa en massa grejer och för att vi inte visste vart ställen låg, hehe!  Men tillslut så gick vi och köpte en jacka åt mei, en grön och fin så den ä hemma hos mei nu <: Och nu ligger jag här och mumsar i mei saker och pratar me Micke <:
jag funderar även på om de kanske skulle ha varit en filmanalys inne igår.. de ä ju lite drygt när man inte vet sånt och om man säger att man inte visste till läraren så blir hon säkert sur ändå!
Svin irriterande just nu oså ä att jag har frusit och tyckt att de varit jätte varmt varierande hela kvällen, nästan som när jag ä sjuk men de ä jag ju inte!  kanske vart lite närvös lr stressad lr nå bara!
Nu ska jag fortsätta kolla på min serie för att den ä så bra hehe! Hare gött.

Liten/stor

Fick en uppgift att man skulle ha me något i en bild som va onormalt stort lr liten och då fick martin va me.
Vart inte så bra, friläggde inte så bra ;o

Modell bild

Vi fick i uppgift att vi skulle ta tre modellbilder i olika miljöer!<:
Kan lägga upp dom jag tyckte blev bäst

Multimedia

Man kanske tror att de ska va kul me multimedia men de ä inte kul att sitta och göra nån sid grej på datan när man ä trött och hungrig. Ska springa ner och köpa en macka lr nå sen, gott <:   De va nån som sa att vi skulle ha samhällskunskapsprov idag oså men har ingen aning om de ä så lr inte! spännande.

Kläder och sånt

Så.. jag va som sagt i örebro me mamma idag och de gick bättre än jag trodde att hitta grejer att köpa! jag hitta T.om en vinterjacka som jag ska köpa imorrn!  helt underbart, då slipper jag frysa hela tiden!

Två linnen, enfärgade! Ett blått och ett svart.

Jag vart helt kär när jag såg den här för den ä stor och jätte mysig.
Den ser nästan mörkare ut i verkligheten!

Ser nästan ut som den ä orange/svart, men den ä brun/svart!
konstigt ljus på mitt rum bara!

Jag kom på att jag kunde ha ännu en kategori som ska heta typ skolprojekt lr något så kan ni få se lite va vi håller på me där, de kanske kan va lite kul iaf hoppas jag!
På svenskan idag så kollade vi på nån tjej på youtube som härmade dialekter o hon snacka irländska oså, den dialekten ä jävligt härlig, tycker jag iaf!
Ligger och äter glass nu och ska slå på warehouse 13, de ä mys!  inte speciellt ovanligt men mys!

Ser att höstlovet närmar sig!

Hej! Jag ä hemma hos Micke, sitter i hans soffa me täcket om mei och fryser som bara den! Mina händer ä oså svinkalla så de borde ju iaf vara lite bevis på att de inte bara ä jag som ä klen för kyla!
Så.. Idag ä de onsdag och imorgon så ska mamma komma in till Örebro så ska vi handla lite bra och fina kläder och kanske en hatt som jag hitta på carlings :D kan ju lägga in bild imorrn om jag köper något!
bara två skoldagar kvar till höstlovet nu oså! De ä väldigt skönt!
Micke har typ inga bilder på datan så blir ett lite tråkit inlägg idag tyvärr, felåt.
Nu tycker jag att han borde komma upp igen så att jag kan duscha och sen bara ligga under täcket och se film <:
Nu ska jag sluta sitta och tjata här, skriver imorrn!
Hare gött <:

Fina färger men lite väl kallt

Asså jag tycker inte om den här hösten för de känns som att den ä kallare än förra året iaf och de ä lite jobbigt för jag tycker verkligen inte om kyla för jag fryser hur lätt som helst!  ligger i min säng och fryser nu.
Jag ligger och pratar me Micke på skype, ovanligt verkligen!  ska snart gå ner och hämta glass me chokladsås hehe, va längesen nu!
Jag saknar sommarvärme


Måste tänka efter så de blir helt rätt!

Nu ä jag hemma igen efter en dag som inte vart så lång som den skulle vara egentligen, hade ont i magen och ville bara hem! Så nu ligger jag här me chokladen på ena sidan och colan på andra sidan av mei heheh och så hoppas jag på att Warehouse 13 ska ladda klart, de ä nån serie! ska se om den ä okej lr inte. 2 timmar kvar.. hmm kanske går fortare om jag stänger ner internet!
Hehe ja vi kanske kände oss lite tjocka på bild och form idag oså och de hade vi nog rätt att känna oss!  Jag betala för de mesta oså så lite fattigare ä jag oså!


För att komma till en annan grej så har jag läst ut en bok nu som va väldigt bra och som har en uppföljare men på skolan fanns den inte på biblioteket i örebro va den utlånad och i Linde verkade den inte finnas heller, de suger lite och de va en serie böcker som jag läste innan den som jag väntar på 3an för tror inte ens att den finns att låna än :(
Imorgon äre tisdag och då ska vi börja me en almanacka lr hur fan de stavas, på graf! kulkul!
Aja serie+feta nu!  kanske skriver lr nå sen! 
Hare gött

När allting såg mörkt ut så blev det bättre

HejHej!   jag åt nyss tacos me min mamma och min pojkvän de va otroligt gott och de va inte tyst en sekund för morfar satt och kollade på oså och babblade på om allt och ingenting!
Micke ä nere och duschar nu men när han kommer upp ska vi se film, äta godis och kramas, de tycker jag låter som en väldigt perfekt torsdag kväll!<:
Imorrn har vi foto, bästa lektionen på hela veckan, men måste komma på va fan jag ska ta kort på till en av uppgifterna!  Den heter konst-igt och de man ska göra ä att ta kort på något väldigt konstigt men ändå väldigt vackert så ja de blir lite svårt!  får ta en sväng i Vedevåg och hitta något vackert någon dag nästa vecka <:
Micke kom på att han ville ha en ny profilbild till fb förut så vi gick ut och jag fotade honom lite då och lite fina gula blad som jag såg i ett träd!

HemmaHemmaHemma

Tror jag börjar bli lite galen av att ha legat i sänge sen jag kom hem från skolan!
Som sagt ligger jag här fortfarande, nu ligger jag o pratar me Micke som alltid.
Imorrn äre torsdag, då ska jag va me Micke o då blir nog tacos heheh!  gooott!
Jag vart lite glad på mamma förut för de första så köpte hon grillad kyckling och choklad och för de andra så ville hon byta tröja me mei så jag fick en fin svart och hon fick en lång grå av mei :D

Och Micke har gjort ett sugmärke i pannan på mei de ä de som tar plats i mitt fejs.

Bara två månader!

Asså nu sitter jag här och funderar igen och de slog mei precis att de verkligen inte ä nå lång tid alls kvar tills min födelsedag (17e december)  och sen efter de julafton!  ååh så mysigt!   och dessutom jävligt gott med julmat!  asså jag älskar ju dessutom att kolla julklappar om man vet vad folk skulle tycka om, men jag har ju aldrig pengar till de så de blir nå billigt ist.. Jaja dom får bättre sen!
Såå jag ä sjuk, tror jag hade feber i fredags och lördags men i fredags så var jag iaf rolig ändå och låg inte hemma och va tråkig har inte varit hemma idag lr igår heller av nån skumm annledning.. så kan de gå!  snart ä jag väl frisk igen ändå så.
Nej nu ska jag fortsätta ligga här och dega, får se om de kommer upp nå kul här senare!

Fick bli en bild på mei och Micke oså heheh !
Hare gott

Man kan inte tycka om allt.

Jag har kommit på två saker som jag ogillar skarpt!
Den första grejen ä när man ligger i sängen så här på kvällen och sen hör man ett tåg åka förbi långt borta, det ljudet tycker jag ä jätte spöklikt och läskigt och när jag hör de vill jag bara dra täcket över huvudet och gömma mei.
Den andra grejen ä om de t.ex ä en tvättmaskin på så man hör ett avlägset buller de ä rätt mysigt och man ä van vid de men när den stängs av så blir de obehagligt tyst!  Inte kul!

MåndagMåndagMåndag

Ja i fredags va jag  me några vänner, de va kul. Kände mei jätte hängig och förkyld i fredags på dan senare kändes de som att jag hade feber och på lördagen så kände jag mei jätte sjuk så jag och Micke låg bara inne och kollade på film och mös hela dan, bästa helgen på länge <:
Idag så hade vi bild och form. Varken jag, Micke lr Maria hade pengar så vi kunde inte köpa något gott att ha me på lektionen så de kändes as tomt! Vi ä lite tjocka av oss så vi brukar jämt ha me massa!  jag brukar jämt ha me chilinötter och cola, heheh!
Nu ligger jag och kollar på vampire diaries och sen blir te torchwood så serier hela kvällen!

På foto lektion

Sitter på foto lektion med Martin, Micke och Joel! sen ska vi gå upp på stan för att Maria skulle köpa nå från HM lr nå!
I Onsdags så bakade jag och Micke snickers kakor som vart jätte goda, och senare på kvällen så åkte vi in och träffade lilla Léon som var hur söt som helst, ska skämma bort han hehehe!  Tog lite bilder på han oså men kan läga upp en!
Micke när vi baka <:
Och de här ä lilla Léon <:

I skolan!

Hittade en polkagris i väskan som jag köpte igår, glad blev jag!
Sitter inne i grafsalen med Lovva och väntar på att allas matte ska sluta, sen har jag rörlig bild och vi ska bli klara me den jävla reklamfilmen en gång för alla!
Har inga bilder på den här datan nästan så får bli ett bättre inlägg när jag kommer hem <:

Lite bort glömda bilder






Som jag sa!

Jag sa ju igår att jag skulle lägga in en bild på skorna så gör de nu!
Dom ä som sagt grå/gröna hehe :)

Kom en liten Léon me storken

Har varit me Micke hela helgen, saknar han nu för tycker inte om att sova ensam.
Köpte även nya skor i helgen som jag älskar!  det ä Dr Martens, dom ska vara mörkgråa egentligen men jag tycker att dom ä mera grå/gröna och de tyckte hon i affären oså så dom får vara de nu hehe!  kanske kan lägga ut bild på dom imorgon lr något <:
Igår kväll så fick dom här snyggingarna en söt liten Léon me storken :D  Ska dra och hälsa på dom så fort som möjligt!  De ä min bror o hans flickvän förrsten <:

Slappt som alltid

Ligger i min säng som vanligt. Hitta nyss en ouppäten chokladkaka i min säng och kom på att jag verkligen har godis och liknande överallt, verkar som att jag får vänta mei en fet framtid.
Snart ska jag se lite serier och sånt, ska se en skumm serie som heter teen wolf och så har jag snart första säsongen av tochwood nere, NICE.
De ä svinkallt ute nu och kommer bli ännu kallare så måste verkligen köpa massa tröjor och en vinter jacka.

Min älskling fick bli modell
Kan knappt fatta att man kunde sitta ute i shorts och linne nyss, längtar tills de blir varmt igen!

TröttTröttTrött

Har inte varit inne här för att jag varit me Micke och inte hemma o såna grejer skulle kunna skriva för att jag inte haft tid men de skulle inte va sant för vad skulle jag göra annars?  har ju inte direkt läxor <:
Imorrn ska jag tydligrn på marken i Fjugesta, får se hur de blir! måste köpa en polkagris hehehe.
Nu ska jag lägga mei ner och kolla på en serie som jag aldrig sett förut och helst somna så fort som möjligt.
Gonatt <:

ni ser väl antagligen varenda fel i mitt ansikte heheh

RSS 2.0