NYÅR

Nyår med några av dom bästa människorna jag vet i Oslo så det va super!<:
 

Joshis födelsedagsfest!

När vi va hemma nu i jul så försökte vi ju klämma in så mycket som möjligt och träffa så många som möjligt, de försökte i alla fall jag, så det va ju perfekt att Joshi hade födelsedagsfest dagen innan vi drog tillbaka till oslo <:
 

Hemma hos Zackes föräldrar

Va hemma hos Zackes föräldrar innan vi drog på Joshis fest <:
 

Örebro med Joel och Linda

Idag tröttnade jag på att det inte var någon som orkade dra till Örebro så jag tvingade med Joel och Linda! Vi hittade hur mycket kläder som helst! och så hitta jag skor och lite sånt oså, innan vi åkte dit så åkte jag upp till dom och umgicks lite med Leon och pushade dom lite så att dom inte skulle va sega <:
Efter Örebro så drog vi hem till mn kusin och fikade lite med mina kusiner, faster och så vidare <:
 

26 december

25 december va bara en bakisdag typ, jag vaknade upp full så jag va as taggad när alla andra ville ligga och sova hela dagen, så vi gick och käka pizza och sen gick jag hem till Zackes föräldrar och va med alla där <:
 

Jul med mamma!

Jag firade jul med mamma hemma hos min morbror dagen efter julafton, de va skit mysigt! Men Leon satt och gömde sig i hörnet på soffan för att han va så rädd för tomten!

senare på kvällen så drog jag in till Linde och träffa alla där, och drog på hotellet <:
 

Jul hos pappa!!

Jag fick inte ledigt så att jag hann hem till pappa när dom firade jul men jag tog dagen efter och slappa med han och hundarna hela dagen!  och sen så drog jag hem till mamma och åt kalkon med mormor, morfar mamma och Hans!
 

Hos Hampus

Chillkväll och spelkväll hos Hampus och Ewelina, dom gjorde hemmagjord glögg oså som blev hur god som helst <:
 

julmarknad!

Jag och Zacke var på julmarknad på Karl Johan med hans två systrar och systerdotter! Jag hittade assa goda saker som jag ville ha men inte ville slösa pengar på för allting var ju såklart pissdyrt!
 

ballooooons

Zacke drog hem ballonger så vi hade ju sisådär typ 30 ballonger i taket typ en månad!
 

RSS 2.0