En rolig dag, kväll och morgon

Heej, Igår umgicks jag med någrs vänner det var jätte roligt!  Min lotsas syster va oså med några timmar, det var lite ovanligt istället, hon tyckte säkert att vi va as dryga och dumma i huvena men de får vi aldrig veta!
Imorse när vi var jätte trötta och grejer så insåg jag och crille att det var fint väder ute för en gångs skull oså, då blir man ju inte lite glad <:






Crille sa åt Robin att se helt död ut typ.



Flydde från hemmet!

Hej, nu är jag äntligen tillräckligt frisk för att sitta och tare lugnt hemma hos Drägg istället för att tare lugnt hemma hos mig helt själv haha! Så nu sitter jag i Dräggs säng och kollar när han, Robin och Roger städar!  Blir riktigt fint faktiskt och dom hittar lite roliga saker oså <:
T.ex ett jätte helt paraply!  
Nu ska jag gå och kolla om dom hittar nå mer roliga saker, komer säkert lägga in lite bilder sen, hej sålänge <:

En liten fundering bara.

Asså jag har aldrig fattat det där med att ha flera lager med smink på sig iallafall inte i typ skolan. Nu menar jag inte typ bara foundation, mascara och eyeliner för det har väl dom flesta eller nå. Men jag menar dom som har på foundation, puder, mascara, ögonskugga, eyeliner, ögonbrynspenna mm, bara för att dom ska till typ skolan, alla får ju göra som dom vill men det är ju skönare att sova längre än att stå och sminka sig i en halvtimme.
Dessutom kan man ju få sjukdommar i ansiktet om man använder för mycket smink.


Så till lite andra grejer. Mamma tycker att jag har för mycket linnen men jag vill ha fler, jag vill ha tunna linnen som inte blir så varma nu i sommar!  Måste kolla efter de <:

Från helgen!

Hej, förlåt att jag inte la in bilderna igår men mådde piss! Så låg och kolla på misfits hela kvällen <:
Så här är några!






De är från lördan. Vi va hos Samer och åt tacos, sjöng singstar och bara tog det lugnt typ. Det var trevligt!
Sen på natten när vi gick hem till Drägg igen så hittade dom typ en sönderslagen mobil som dom lekte me hehe!

Mår veeerkligen bra!

Hej!   Hehe ligger och försöker övertyga mig själv om att jag inte är sjuk och jätte sliten, går väl sådär!

Tänkte lägga in bilder från i helgen idag, men är så jävla trött så jag gör de imorrn ist <:
Nu ska jag kolla film och dö liite...
Gonatt fina människor!

En bra vecka en bra helg

Heej!  Igår så var jag hos Drägg en stund och så var jag väldigt mycket på musikhuset, det var trevligt! Så roliga människor där så <:
Idag så var jag hemma hos Drägg och umgicks med mina fina vänner, det va jätte kul! Det är jämt kul. Imorrn så ska vi va hos Samer har vi bestämt, och umgås! Super bra <:
Längtar till nästa helg då vi ska ha roligt oså !!





Har kommit på att jag måste skriva ut en massa mer fina bilder och sätta upp på min vägg oså, har redan planerat att sätta upp en bild på Tom och Dennis och sen på Drägg oså hehe dom finns ju inte där än <:

Torsdag

HejHej!
Igår så gjorde jag lite allt möjligt. Var med Ylwa en stund på musikhuset, kollade på när några kompisar körde rollspel hehe, var med Drägg, Robin, Roger och Samer i skatehallen och så grillade vi korv vid tempelbacken tror jag det heter!  Det var en trevlig dag <:
När jag vakna i morse så duschade jag och sen direkt efter de så bakade jag chokladkakor igen hähäh, as goda <:  Nu ska jag snart klä på mig och sen åka in me pappa till Linde och umgås med folk igen, roligtroligt <:



LedighetLedighet <:

HejHej!  Igår när jag kom till Linde så drog jag till musikhuset en sväng och umgicks lite med Ylwa, Drägg och Robin <:
Sen på kvällen så kom Bäcca och kidnappa mig för att hon skulle åka till Frankrike idag och ville träffa mig innan, de var roligt iaf <:


As fina miner vet.

Snart ska jag in te Linde och umgås med Drägg iaf, de blir kul!
Såg nyss min ödla slänga sig från en pinne i terrarietaket efter en syrsa på marken förresten hehe såg jätte random ut i ögonvrån, galning!
Ha en bra dag <:

Nybakat!

HejHej!  När jag kom hem förut så kollade jag lite på serie men sen så kom jag på att jag höll på att somna och var jätte sugen på choklad så.. jag gick ner och gjorde chokladkakor <: hähä dom är goda dessutom!!  Ska ta me några te Drägg imorrn <:

När jag låg och lyssna på musik nyss oså så kom jag på att jag spelar nog lite gladare för mig själv än vad jag egentligen är oså

söndag på jobbig helg

Heej!  Sitter i skolan nu och fixar lite med bilder för hemsidan, men slutar snart och då får jag se om jag åker till Linde och stannar där en sväng eller om jag åker hem direkt.. Är vääldigt trött!
Igår när vi skulle till Brunnsparken där discot va så tappade vi bort oss i Örebro, Felipe sa att vi skulle gå in i en mörk skog och så helt plötsligt hade vi ingen aning om vart vi va.. Det tog oss typ en timme eller mer att hitta dit.. Vi suger lite!
Imorrn snackade våra lärare om att vi skulle äta tårta hehe, nice!  Sen kanske vi är lediga resten av veckan <:
Här är två bilder på Matilda, hon som jag virra bort mig med igår!

Skate tävling

Heeej!  Nu sitter jag här i skolan igen efter att ha varit och kollat på tävlingar och grejer i skejthallen, typ BMX och skateboard!  De va trevligt faktiskt, och nu vill jag helst bara vara ute i det fina vädret <:
Ikväll ska vi dra te ett disco för att ta massa kort till praoen oså hehe .. kul..
Ska bli rätt skönt när de här är över ändå och ska bli skönt med en normal helg nästa vecka <:
Inte så bra bilder, vet!  Men dom funkar iallafall <:

Fail

Heej, Åkte nyss te Frövi med mamma för att handla och sen ta bussen till Örebro där ifrån, men en kvart innan bussen gick så kom jag på att jag hade glömt mitt busskort och mina nycklar hemma... Så nu sitter jag här och väntar på nästa!  Fail..
Ska in te skolan snart då och sen ta 22.40 bussen hem och sen imorrn så ska jag te skatehallen och kolla på tävling, de blir kul!  Kanske lägger in nån bild från de sen imorrn när jag komner te skolan <:

En vanlig dag på praoen

Heej!
Sitter i skolan på APUn och väntar på att hitta något som jag kan göra och så försöker jag tvinga med Matilda och Lovisa till Saigon oså, är så jävla sugen på det.
Sen så ska jag nog dra till Linde och umgås med Drägg bara, det blir kul <:

Nytt sommrigt!

Har köpt lite shorts förresten, tycker dom är fina hehe måste bara visa!  Längtar till sommarn som fan, då kommer jag väl bara gå runt i shorts!
Köpe en parfym som luktar supergott oså <:

Slutet på lovet

HejHej, Nu äre slut på lovet och imorrn äre tillbaks till praoen, kul.. Eller?
Aja i helgen och idag och så har jag hunnit med att träffa väldigt många iallafall!  I fredags Var jag med Drägg, Dennis och Robin en stund efter att jag sovit där på natten sen senare på dagen så drog jag upp till Joshua och Ylwa och va där till typ elva, på lördan så åkte jag in till Örebro med pappa och dom och handla lite kläder och sånt.  Sen drog jag till Oscar och sov där, och dit kom en massa på kvällen, Emma satt och lärde sig göra dreads och grejer med Oscar.
På söndagen så drog jag hem till Tom för att umgås lite med han och Dennis + för att ge Dennis en film eller vad man ska säga och Toms dotter var där då oså och hon är världens sötaste! på kvällen så drog jag hem sen så åkte jag tillbaka dit idag och då vare massa där, glömde ta något kort men har några från dom andra kvällarna <:   Sen efter jag varit hos Tom så hängde jag och Ylwa med ner till musikhuset och kollade när Drägg, Dennis och Ricard repade en stund.
Jag har tyckt att de varit perfekta dagar iallafall <:





Lördag kväll

Heej! 
Ikväll ska jag hem till Oscar för första gången på as länge de ska bli kul, men har ingen aning om vad jag ska göra fram tills dess <:
Har varit i Örebro hela dagen me pappa och dom oså, har köpt ett par shorts och en parfym, var as länge sen jag hade en parfym överhuvudtaget men den här luktade gott <:

Roliga dagar

HejHej! felåt att de va länge sen jag skrev, men jag va inte på bio med Bäcca förut utan jag drog dit med matilda istället och dan efter så köpte jag lite fina kläder <:
Igår så var jag med Drägg, Dennis och Robin och så Ylwa, Maggot och oscar en stund. de var lika trevligt som vanligt såklart, blir så glad med dom!    Snart så ska jag in till Joshua och Ylwa, det ska oså bli roligt <:




Bio kväll!

Hej!  Har varit taggad på att hitta på någonting sen jag vaknade så ikväll så ska jag och Bäcca på bio hähä, har ingen aning om vilken vi ska se än, men de blir säkert någon bra <:
Skriver nog ikväll!

Vill att naturen ska bli färgglad nu.

HejHej!  hade som sagt skräckfilms natt med joshi inatt och de var läskigt!  Kollade på the grudge filmerna <: Sen åkte jag me Joel och Linda hem för att dom skulle äta här!
Nu ligger jag här i soffan och väntar på att Bäcca vill hitta på nå hähä!  var ju inte liite drygt att de snöade förut heller!  nu ska de ju bli varmare istället så man slipper en massa kläder och kan vara ute och hitta på saker istället...! <:


Har typ inga bilder sen igår eller nå så här är två bilder sen i fredags, jag och Matilda såg en jätte fin cykel! <<:

RSS 2.0