Chill dag i söndags

Heej!  I lördags så kom jag ju hem från England men då va alla upptagna typ eller nå på kvällen så fick träffa iaf tre av mina fina vänner sen på söndagen, de va trevligt <:











Idag så har jag varit ute och gått en mil i skogen med klassen, det var hemskt! 
Det skulle varit okej om vädret kunde bestämma sig och om alla upp och nerförs backar försvann!

Bilder från England!

Här är lite bilder ifrån England!  Vill tillbaka lite och jag tror jag hade glömt att jag har rakat sudecut <:

















Så, de här är typ England i bilder haha!
Måste passa på att klaga lite oså. Hatar ryanair lite smått, för vi fick vänta 6 TIMMAR på flygplatsen när vi skulle flyga dit och vi fick typ ingen anledning till varför..!

Lite snabbt om England

Heej!  Kom hem ifrån England idag och jag kan ju inte säga att det var en misslyckad resa!  Jag tyckte iaf att det var helt underbart där borta och det va hur kul som helst att umgås med Erika igen när det var så längesen, fast det är jämt kul <:   Folket som vi prata med där borta var hur trevliga som helst oså och blandade, har både snackat med franska, spanska, tyska, engelska och så tror jag att det var några från holland och några från iran oså haha det var trevligt <:
Det enda dåliga va att dom hade döpt om KitKat.......

Fler bilder lägger jag ut imorrn eller övermorrn, just nu orkar jag bara inte hehe!

Snart

Heej!  Om 40 minuter så sätter vi oss i bilen och åker till Skavsta för att där ifrån ta flyget till England, kommer hem på lördag igen, de här ska bli svin kul!  Jag och Matilda är as taggade <:  
Ska bli svin kul att träffa Erika igen oså, de va föör länge sen!

Fina shorts och beslutsångest..

Hej igen!   Kom på förut idag att jag hade ett par fina shorts sen när jag satte på mig dom så insåg jag att dom va jätte sköna oså, fan va fint <:   Sen så har jag lite beslutsångest oså för jag kan inte komma på vilken väska som skulle vara bäst att ta med som "handbagage".. Den randiga och den vita på bilden och sen en annan väska oså det är dom jag försöker välja på hehe!


Packning!

Heeej!  Har kommit på att det är svårt att packa för det är svårt att bestämma vilka linnen som man ska ha med sig hehe <:   ligger och kollar lite film nu, sen ska jag fortsätta kolla efter vad jag ska ha med mig och inte till England på tisdag!  De ska bli as roligt <:
Skriver senare!

Vårskrik

Heej i Onsdags och i torsdags så vare vårskrik <:  tänkte lägga upp lite bilder ifrån de iaf, de va svin kul <:









Trött som få!

Heej!  Har varit jätte trött hela dan idag så har varit helt borta typ, det är lite jobbigt när det blir så hehe, och jag blir lite för random ibland när jag är sån!
Vet helt säkert nu att jag åker till England till Erika i typ en vecka på antingen söndag eller måndag nu oså, underbart!  Matilda hänger med dit och vi ska ha svin kul <:
Nu håller jag på att typ somna så ska väl se klart på de här game of thrones avsnittet sen sova, skönt!
Nu typ dör jag, skriver imorrn <:

Heeeej

Hej, Just nu sitter jag på en fotolektion och gör popkonst bilder hehe vet inte om de blir så bra men de är kul iaf! Men jag funderar på vad jag ska ta för bild nu, hehe måste hitta nån kul <:
Här är en på Matilda iaf!
Sen efter skolan så ska jag nog dra hem till Tom en stund och umgås med honom och sen dra ner te Drägg och umgås med dom där, sen får jag se om jag drar hem eller inte <:

Lite osocial

Hej, felåt att jag glömmer skriva på bloggen men de blir typ så när jag inte har nå¨bilder att lägga in..
Men sen kom jag på att jag har några hehe fina bilder!  Oså kan jag säga att jag ligger och känner mig uppsvullen och äter vitlöksbröd i min säng hehe ska börja städa när som helst nu <:




Haha älskar att Anna ser så glad ut på alla bilder <:


Valborg!

Kom på att jag har ju inte lagt in några bilder från valborg och jag har inte så mycket bilder där ifrån heller men det va en sjukt kul kväll och vi satt typ vid en eld <:
Fast dom här bilderna är sen mitt på dagen nån gång !



Nya grejer och sånt

HejHej!  Idag när pappa och Åse hämtade mig hos en vän sa dom att dom hade en present åt mig, jag lyckades klura ut att det var en kamera det var rätt lätt blev gladare när det va en polaroid <:  Men sen när vi kom hem till pappa visade de sig att det var tre olika kameror jag skulle få hehe, snälla dom var idag <:
Har fått dom här två nu och så ska jag få den tredje snart <:

Såry

Hej!  sitter på veckans absolut segaste lektion och gör inte så speciellt mycket. Ska hålla på i Dreamweaver, fattar ingenting av de!
Felåt att jag inte skrivit på hela veckan men jag har typ tänkt göra de sen glömt de, har varit jätte trött.  Min förkylning håller typ på att försvinna så jag kanske inte är hes snart heller, när de händer så blir jag glad <:
Ikväll så ska jag på distriktsfinalen i Livekarusellen, det ska bli kul att se hehe <:

RSS 2.0