.

Igår så va jag ute och sökte lite jobb och gick en sväng på stan, sen så jag jag till lite secondhand affärer och kolla efter nattduksbord! Hittade inga såna men jag hitta en jacka för typ 30 spänn hehe <:

.

Dom senaste dagarna har jag flyttat till ett sharehouse,  hjälpt en till tjej flytta in med alla sina grejer,  skolarbeten och lärt mig fler skit roliga grejer i skolan :D t.ex. Lite i illustrator och hur man gör om ett foto till en grafisk bild, sviiin kul! Hehe våran lärare försökte göra om våra ritbord till ljusbord igår när vi skissade oså haha, gick inte vidare bra!
Jag ska hämta en madrass Idag oså så jag slipper luftmadrassen <:


slut på första veckan!

Nu är det slut på första skolveckan och början på helgen ;) det här var en av dom bästa och roligaste dagarna i skolan, och vi fick rit kiten som vi hade beställt oså så nu har jag hur mycket grejer som helst!!! Fortsatte med projektet som vi håller på med,  skit kul är det!
Får se vad som finns att hitta på i helgen, imorgon ska jag i alla fall söka jobb, och ikväll ska jag slappa och kanske skissa lite <:  juste, jag ska flytta på lördag oså!

skolan och livet

Hej! Igår så hade vi första dagen i ritsalen,  vi va där hela dagen och en av våra lärare berättade allt som vi ska göra på hennes lektioner och vilka uppgifter och projekt vi ska göra under första terminen! Sen fick vi träna lite på att rita och skugga med olika tekniker och så <: Vi fick vårat första projekt som vi ska göra igår oså, det ska vara klart om sex veckor men det är flera steg i uppgiften som vi ska redovisa för läraren oså och första är imorrn, en client brief! Är taggad! Idag va vi i datasalen hela dagen istället och lärde oss baserna i Photoshop och illustrator, gjorde det hela dagen och lärde oss vad en massa förkortningar står för och sen fick vi leka lite i Photoshop hehe! Imorrn ska vi vara i ritsalen igen, kul <:

kursstart!

Idag så började jag plugga på TAFE i Nambour! Började med att jag inte fattade att jag skulle av bussen så va tvungen att fråga en tjej om det var rätt, det var det! Jag såg bara inte skolan för att den ligger nästan inne i skogen :o
Den är skit mysig,  ligger i en uppförsbacke och vårat hus är ju såklart längst bak, alltså högst upp! Men jag är väldigt positiv till det här nu, lärarna verkar hur bra som helst och dom andra i min kurs verkar trevliga och är i alla åldrar! Från 19 till 50 hehe! Ska bli super kul att se riktnummet och träffa våran andra lärare imorrn, ska försöka ta lite fler bilder då oså <:
Skolan är längst bort bakom träden... Hehe

lördag!

I lördags så lämnade jag inte sängen på hela dagen och sen drog jag till hostlet och umgicks med dom! Drack några öl och sen tog jag en promenad längs stranden hem <:

strand och floden

Idag så va jag först några timmar med Vanessa vid stranden, vi solade och badade i monstervågorna! Sen så gick vi och letade reda på en affär med billig färsk fisk för att hon skulle köpa räkor, va lite längre än vi trodde hehe <:
Sen så drog jag och mötte upp några tjejer ifrån hostlet, så gick vi och köpte kaffe och sen satt vi vid sidan av floden i flera timmar och snackade <:
 

senaste dagarna

Träffade Vanessa i fredags och gick runt och sökte en massa jobb och köpte lite små grejer till skolan, sen träffade vi världens sötaste valp oså!<:

Kvällspromenad

Tog med mig min kamera ut på en promenad och tog lite kort här där jag bor just nu, va jävligt mysigt och sen satt jag och kolla på vågorna ett tag <:
 

tisdag

Vad jag har gjort idag är: gått till cotton tree och kollat runt, skulle egentligen ge mitt cv till barer men så blev det inte...
Gick längs stranden tillbaka så är helt slut i benen och jag höll på att blåsa bort haha!
Badade men va inte ens kul för att de va så stora vågor, och sen slappa jag på stranden i nån timme, nu har jag ätit och funderar på att gå och se om det är några som surfar <:


4/2

Hej! idag har det regnat nästan hela dagen så var bara inne och väntade på att det skulle sluta, va lite tråkigt!
Men när det väl sluta så sprang jag nästan ut haha och gick i några timmar längs havet och till Mooloolaba, passade på att ta med kameran oså <:
Man ser massa roliga djur så fort man går utanför dörren här nästan, idag va det en skit stor ödla somsprang ifrån mig jätte snabbt när jag försökte ta kort på den, men jag lyckades <:
 

flytt till Alex heads

Hej! Igår så lämnade jag hostlet, de va lite sorgligt och jag kommer sakna massa där ifrån men jag va nästan tvungen!  Idag så märkte jag hur lättdistraherad jag va när jag bodde där oså för har fått massa gjort idag :D fixat två tillstånd som man måste ha för att jobba i bar eller resturang så ska försöka hitta bartender jobb och fixat massa annat! Sen gick jag hem längs stranden,  så jävla fint! Ångrar ju iaf absolut inte att jag flytta hit <:

RSS 2.0