En helt vanlig dag

HejHej!
Idag så var de en helt vanlig dag i skolan, gör barnböcker på graf och de är ju lite kul!
Sen när jag kom hem så la jag mig och kollade på lost och sydde ihop min väska lite för att den hade gått sönder, sen blev jag jätte sugen på att sy saker efter de men har inget att sy i.. Synd!
Nu ligger jag jätte trött i min säng och funderar på att gå och duscha, de behöver jag så ska nog göra de snart <:
Skriver imorrn eller övermorrn <:

Blixten

Köpte ju blixt som sagt som jag tjatat lite om.
Lite bilder på den och lite bilder som jag tagit med den!



Den här första bilden så är blixten lite starkare i ljuset än på dom andra två.



Skridskoåkning

Hej!  Igår så spenderade jag min fredags kväll med att sitta med Emma och kolla på När Micke, Max och Olle åkte skridskor!  Det va roligare än det låter hehe! Sen drog jag hem till pappa och sov där, Fint <:








Den är min!

HejHej!
Gick svin fort att få hem blixten som jag beställde hähä, så ikväll är den hemma hos mig <: Mamma skulle hämta den sen så får leka lite med den imorgon eller på söndag, jätte glad är jag iaf!
Jag kanske ska hem till pappa sen oså, mys! De va väldigt länge sen jag sov där. hehe!
Nu ska jag fixa lite på lektionen, kanske skriver imorrn eller ikväll <:
4- 5 år på mig och Bäcca <:

Beställt

HejHej!
Heheh beställde en blixt till min kamera förut idag så nu bara väntar jag på att den ska komma!  Om jag har tur och den kommer innan helgen så ska jag och Bäcca leka lite me den och göra lite nytta oså. Hähähä!
Jag vill att de ska bli sommar så att man inte går runt och fryser hela tiden och så man kan ha lite mindre kläder på sig. Tycker vinterkläder är jobbiga.
Nu ska jag ta på mig mina mysiga pyjamas byxor och sen fortsätta kolla på lost tills jag somnar <:
Gonatt, sov gott <:

TänkTänk

Hej, Jag har kommit på att jag hemskt gärna vill ha en stickad, enfärgad luvtröja med dragkeja eller något så att man kan ha den öppen om man säger så och jag vill absolut inte ha en me stora knappar, tycker att såna är väldigt fula. Men.. Jag har iaf ingen aning om vart jag kan hitta någon, och jag sitter och kollar runt och funderar på vart de skulle kunna finnas nu men jag kommer inte på nån affär!  Tar gärna emot förslag, fortsätter väl leta nu!

Pappsen <:

HejHej!
Felåt som vanligt att jag inte skrivit något men har inte riktigt varit sugen!
Men iaf.. Igår så va jag på gustavsvik och badade med Micke, Maria och Danne de va väldigt roligt, älskar att bada och hade varit jätte sugen i flera månader <:  Men ja.. jag är ju lite otränad nu för tiden så gör för jävla ont i min vänstra axel, men de vare värt!
I fredags så fyllde pappa 54 så jag drog dit och grattade honom och gav han presenter, tror att han blev glad för dom iaf!  Va första gången på länge som jag va ensam hemma me honom oså, så de va trevligt! Måste börja vara där oftare, vill ju inte att han ska bli ledsen!
Resten av helgen har jag bara myst me Micke och de har varit lika bäst som vanligt <:



Presentjakt på G

Hej! Sitter på foto nu men ska när som helst nu springa iväg och köpa en present åt min pappa som fyller idag, tror jag vet vad jag ska köpa!  Sen så ska jag hem till mamma och plocka ihop kläder och sånt, sen dra hem till pappa för att ge han paket och säga grattis, sen kolla efter en buss så jag kan åka hem till min sjuka bebis <:
Så kanske skriver mer i helgen, hare bra <:

En skön stor säng

HejHej!
Idag har det inte hänt något alls typ. De vanliga i skolan sen när jag åkte hem så stressade mamma mig som fan när jag skulle åka me henne hem.
Nu ska jag bara duscha, sen så ska jag kolla på Lost och sova!  Imorgon fyller pappa så funderar på att leta reda på nå fint åt han imorrn för lite pengar, för är man fattig så är man!
Men godnatt hörni, sov gott <:

Längtar efter sommarvärme!

Somna in, drömma fina drömmar

Tänkte bara säga gonatt hörni!
Har väntat på säsong två av lost hela kvällen så ska kolla på de nu och sen sova, längtar tills i helgen då man inte behöver gå upp av att något alarm ringer!

Sov gott!

Förlåt

Hej, förlåt att jag inte har skrivit något på flera dagar men jag va hos Micke i helgen och så blev jag sjuk i måndags vinterkräksjukan eller något sånt, de va inte mysigt alls!  Så iaf, jag har inte tänkt så myk på att skriva.. Förlåt.
Idag i skolan så fick vi reda på att vi kanske kan få åka på apu till Prag gött! men de är bara åtta som får åka och jätte många som anmälde sig, så lärarna skulle välja vilka de blir. Håll tummarna för mig!
Efter skolan så va jag tvungen att vänta på bussen så jag dega rund lite på stan me Martin och Max. Köpte toffsar och lite sånt från HM oså för de behövde jag!
Nu när jag kom hem så har jag provat på en idé till en foto uppgift, det ska bli såhär nånting. Vi ska göra ett CD-omslag, en singel. Vi skulle välja en låt som redan fanns och skriva låt och artist tror jag, så jag ska prova me en sån här bild!
Frågan är om de ska vara svart/vitt eller i färg, redigerade bara lite slarvigt nu.


Låten och artisten skulle vara
Cornelis Vreeswijk - Somliga går med trasiga skor.

Lite fler studio

HejHej! Jag och Martin fotade lite roliga bilder i studion nyss, och har inget annat att skriva om typ så ni får se några!
Eller jag kan berätta att idag tror jag de va så kommer en av mina väldigt bra vänner hem från England i en vecka, hon flyttade dit förut, tråkit att inte se henne så ofta!

Nörd Love

Hej nu tänker jag vara lite töntig här.
Men sitter och funderar lite eller ja de har jag tänkt på i flera år men skulle de inte vara lite roligare att leva om världen var lite mer övernaturlig? Om de fanns typ "väsen"  som helst inte hade ihjäl en och så då. Men typ fallna änglar, änglar överhuvudtaget Nefilims, Nessie och sånt där!

Boken som hör till den här bilden äger förresten.

Slängas hit och dit

HejHej!
Idag så har de varit en helt vanlig torsdag, inget speciellt alls har hänt förutom att svenskan va kul för att vi börjat hålla på me typ literatur och sånt från medeltiden så vi fick lära oss om gudar <:
När jag satt på bussen hem så försökte jag rita lite medans den åkte och bussar skakar ju typ så de va ju då inte så smart och jag hade dessutom inget sudd .. Blev nog inte så fint!
Har tappat bort en bh oså, vet inte hur och vet inte vart den kan va!
Jag satt även och fundera på en grej på bussen hem för att himlen var så otroligt fin, helt röd och så typ sträckte de sig utåt, de speglades t.om i en "bäck" lr vad man kan säga, jätte vackert <:  Iaf! Så tänkte jag att de är jämt när man ser något sånt fint och så som man aldrig har kameran me sig, måste ju nästan börja gå runt me den i väskan hela tiden!

Flottig och så vidare

Hej, jag sitter uppe i mitt rum och känner mig jätte flottig för har precis börjat använda ricinolja, för jag vill ha typ väldigt långt hår och det växer ju så sakta. Sen så har jag hört flera som pratat om de så får se om de funkar bra! Tänkte använda de en månad ungefär, hoppas på de bästa!
Aja, nu hade jag iaf tänkt kolla på någon ny film när jag väntar på att tvätta ur de här.
The Innkeepers heter den iaf, de är en ny skräckfilm så jag kommer väl dö hähäh!  Är ju lite små feg..  hoppas på att kunna somna sen bara <:

Och alla var vi trötta!

Hejhej
idag va ju då första skoldagen igen efterlovet för iallafall mig och min klass, sov typ tre timmar inatt och de roliga är att de va nästan ingen som kunde sova! Dom flesta hade väl vänt på dygnet tror jag, de hade jag och Micke iallafalla!
Sen när jag åkte hem så behövde jag vänta på mamma så kunde jag åka me henne hem, så jag gick in till Drägg. Hörde "mange bjuder" för första gången, så vi satt och idiotförklara den lite...
När jag kom hem så dröjde de inte så länge innan mamma ville ha lite hjälp me att få igång sin nya mobil (hennes första touch mobil) så jag instrallerde wordfeud åt henne oså så hon kan spela mot mig <: Hähä hon skrek upp förut att de va min tur <:

Molnens små fina figurer

HejHej!
Hehe Micke skulle på enduro nu på morgonen så vi hade ställt alarm på 09.00, vi råkade somna om.. Sen vaknade vi 10.40 hähä, Sen visade det sig att det började halv tolv så det va lugnt ändå!
Nu sitter jag här och äter pizza från igår, kollar på 2012 och myser ner mig i ett täcke i Mickes fåtölj <:
Ikväll så ska vi se nya Sherlock Holmes oså, hoppas den är bra !
Hoppas ni har en bra dag <:

Natt mys

HejHej!
Tänkte bara skriva att, dan har varit bra men tänkte ju som sagt handla lite innan jag drog vidare till Micke! Det blev inte som jag tänkte för att alla affärer stängde typ fyra och vi va inne halv fem hehe!
Nu ska jag dricka te och mysa med min pojke till Hot Fuzz <:
Gonatt!
Bilden är inte från ikväll!

Början på nattmörkret

Hej!
Tänkte visa lite av mina favoritkläder som jag hade på mig idag, och morfar sa att jag passade i hatt! Då blev jag väldigt förvåna!  Kan berätta att imorgon så åker jag till Micke oså, fast ska nog stanna till lite fort i örebro för att gå te Hm lite snabbt och carlings hähähä! På lördag kanske jag hänger me Micke på enduro annars så stannar jag hemma hos honom och uppdaterar er ist <:

Jätte ful min...

Jätte fina vantar som jag hitta på carlings <:

En ny dag med saker att göra

HejHej! Igår så hann jag inte riktigt kolla klart på Harry Potter filmerna så ligger och kollar lite nu oså, sen vid frya så ska jag ta bussen in till Linde för att äta hos mormor och morfar! De ska bli gött, mormor ska köpa så jag kan göra tonfisk sallad ikväll oså <:
Hähä, jag tycker ju om hängslen väldigt mycket och just nu har jag fem par i olika färger mest mörka! Men jag skulle hemskt gärna vilja ha ett par mörkröda hängslen, de skulle va jätte fint!
Igår när Bäcca va här så tog jag lite bilder på henne så dom kan ni få se så att inlägget blir lite roligare <:


2012 och grejer då

Hej!  Felåt att jag inte skrivit på ett tag men ja det har ju varit nyår och sen efter de har jag varit hemma hos min pojkvän och myst.
Nyår va roligare än vad jag hade förväntat mig verkligen, men jag glömde helt bort att ta några kort! och dagen efter så drog jag och Micke hem till honom! Vi va hur trötta som helst kan jag säga!  Idag så drog jag in till örebro och mötte upp Bäcca sen så åkte vi ut till Marieberg för att jag skulle handla, hon glömde sin plånbok hemma hähä!  Men kortfattat så har den här dagen varit bra oså!  jag hittade ett brunt skärp och jag hittade ÄNTLIGEN en hatt som passade, blev jätte glad! Men har fortfarande lite kvar på presentkorten hähä.



Nu sitter vi här hemma hos mig och har Harry Potter maraton, äter chips, guaccamole och dricker cola <:
Nu ska jag kolla vidare, hoppas ni har en rolig kväll!

RSS 2.0