Ännu en dag imorgon

Måndag idag återigen.  Bild och Form lektionerna måste nog vara dom slöaste och skönaste lektionerna nånsin även fast den ä tre timmar lång. Den består typ av att vi sitter och pratar, jag Micke och Maria och ritar lite och äter godis hehehe!
Jag sitter nu och tänker på att jag måste verkligen iaf köpa en vinterjacka och eftersom vinterjackor ä så jävla dyra och för att de knappt finns nån snygg alls verkligen, tror jag bara sett en som jag bara skulle kunna tänka mei att ha. Men vill fortfarande inte ha den!  Vill ha sommar ist, lättare me kläder då!

Men de ä höst

Händelse helgen!

i helgen så har vi kollat på enduro sm som va i och utanför Mullhyttan!



Och så har vi varit i Nora o spelat in film som typ varje söndag haha!



En torsdags kväll här på mitt rum.

Ligger i min säng och pratar me Micke.
Mina ögon ä hur trötta som helst lr ja, hela jag ä väl rätt trött egentligen.
Vi hade företagande för en dag idag så jag, Maria, Martin och Micke stod uppe på stan och sålde kramar för fem kronor st, vi fick in 133 kr så vi fick kramas rätt myk ändå!Vi trodde innan vi börja att vi skulle få in typ femtio kr.
Snart så ska jag gå ner och duscha och borsta tänderna, sen så ska jag lägga mei här uppe och kolla på spartacus som jag börjat "följa" lite smått. Det första jag tänkte på när jag såg de va typ "sa dom fuck så där myk för i tiden?"  dom säger de verkligen hela tiden! Det ä helt galet. Men serien verkar bra så jag tycker verkligen att man ska börja följa den <:

GonattGonatt!<:

Höst snart vinter...-.-

lite bilder från förut idag då!



Bäcca på bilderna som sagt <:

Min hund och en höst bild
Hoppas ni blir nöjda <:

Lite kort

Kom typ precis hem från skolan så sitter och tar de lugnt en stund!
Snart kommer Bäcca då ska jag ta lite kort på henne, lite te skolan imorrn och lite för att hon ä fin och rolig att ta kort på sen så ska jag göra guaccemole för de va länge sen! gooott!<:

Chill tisdag!

Hej, idag har de varit lugnt hela dan, varit te skolan kom hem och så tog jag lite kort på Bäcca till en grej i skolan och sen satte jag mei här och har suttit här sen dess förutom att jag duscha förut.
Imorrn tror jag att de ä tema dag eller vad de heter så vi kanske ska va typ företagsgrejs för en dag och får pengarna vi tjänar ihop <:
Nu ska jag se film sen sova!  gonatt <:

Helgen!

Så.. idag ä de måndag efter ännu en fin helg!  Men nästa helg ska jag få se enduro för första gången i mitt liv :s
Ja iaf nu!  I fredags så va de lindemarken och då gick jag och Micke en sväng där, sen så mötte vi Bäcca så då gick vi runt lite me henne och så på kvällen bjöd Bäcca på karuseller hähä!  Efter virvelvinden så frös vi och mådde illa så mamma fick komma och hämta oss!
Sen på lördagen så åkte vi in till öppningen av Lindes nya skatehall och joshi och Luis uppträdde där, så här ä lite bilder från de!


Och sen efter de så va vi ner te tivolit, jag och Micke åkte freak out en gång o Ylwa och Lella fler gånger!!










Så de va en väldigt trevlig dag som jag skulle vilja göra om!  Och ja Ylwa va övertaggad ehehehe!
Vi försökte vinna lite grejer, jag vann en teddybjörn me lite hjälp. höll på att bryta ihop.
Micke och joshi försökte vinna lite andra elektroniska grejer <:


Gör om gör rätt!

Sitter i min säng och pratar me Micke på skype och började precis töja örat igen men nu tar jag andra oså och nu ska jag ta de lugnt så att de inte blir infekterat som de har blivit dom andra två gångerna! och nu töjer jag andra oså men de ska jag inte töja lika myk <:
Nu ska jag sova och kolla pirates of the caribbean 3 innan !  och imorgon ä de lindemarken, då ska jag nog träffa några av mina kära vänner oså <:

Ni får en bild på en blomma oså så de inte blir för tråkit!

14/9

Sitter här medans Micke duschar sen ska vi ha myspys kväll <:
Ett halvår idag <3

Tisdags trött

Städade precis mitt rum så ligger utslagen på min säng nu!  De ä inte lika äckligt längre men de känns så stort nu och de stör mei, och jag borde verkligen göra mei av med gamla saker som bara ligger och skräpar lr gå upp me de på vinden men de vågar jag ju inte haha!
idag ä de onsdag då ska jag och Micke ha en mysdag för de ä ett speciellt datum då <:   Vi ska hämta väskan imorrn oså för Maria glömde den idag hehe!
Jag vet inte riktigt vad mer jag kan säga om idag.. så kanske kommer på nå sen, får la se! Och de cpar sei så jag kan inte lägga upp någon bild tyvärr :/

Bilder!




Lite kvälls saker!

Så.. Idag var de alltså måndag alltså : veckans längsta dag, så vill typ helst sova nu men har sovmorgon imorrn så de ä ju rätt lugnt!
Imorgon ä en väldigt lycklig dag för då kommer jag få min efterlängtade väska om inte Maria glömmer den för då får jag väl hänga me och hämta den själv <: Kommer typ lägga min gamla i garderoben då för jag kan ju inte göra mei av me den!  Köpte ju nya hängslen förut oså, de ä ju inte så myk att se för dom ä ju bara helt vanliga svarta men ändå!

Snart ska jag titta på sista avsnittet i True blood säsongen snart, de börjar bli spännande! Kan lägga in ett till inlägg me lite bilder haha !

Kräftskiva och Kolmila

I lördags så kom Micke hit och på kvällen drog vi på kräftskiva hos pappa och i söndags så skjutsade pappa och Åse hem oss till Micke så kollade vi på en kolmila på kvällen!
Kräftskiva!

Bror

Andra bror och Linda hans gravida flickvän <:

Farbror och Bror

Micke! de va massa fler där men kan knappt lägga in bilder!

KolMila!

Micke och Hans Bror
'
Kolmila!

Mickes föräldrar!
Det var den helgen <:

Bakning igår

Igår efter jag hade varit i skolan så åkte pappa och jag och köpte ingredienser och sånt på hemköp , och godis hehe, Sen så va jag hemma kanske 4 och bakade till 10 kanske! va helt slut i ryggen sen för att jag typ hadde suttit på en köksstol hela dan! Makronerna som jag försökte baka vart platta o jätte fula förresten. Igår så gjorde jag muffins oså som jag ska dekorera idag om en stund oså, me chokladfrosting o sånt! Får hoppas på att de blir gott ist, kan lägga ut bild sen om dom inte blir för fula!

Kläder

jag och Micke va o kollade runt efter lite fina kläder och sånt på stan idag så då köpte jag ett par hänslen, trosor och en bh.
Och nu sitter jag och tänker på att jag borde köpa nån mer rutig skjorta jag har ju två men den ena äre ju ett stort jävla hål i sen jag fastnade me den i ett skateboards hjul ;o   och sen har jag ju lixom bara 2-3 hel vita skjortor och en svart men de ä ju inte alltid kul!


En torsdags kväll.

Hej! Här ligger jag o äter glass och kollar igenom lite bilder, Stör mei som fan på att jag ä så darrhänt oså för massa bilder blir suddiga och fula ;o  kollar lite på Black Books oså som måste vara en av dom roligaste brittiska serierna höhö!
Imorrn så ska jag och Martin ta modellbilder på varandra på fotolektionen haha de känns så fult att stå och göra Borås-blicken framför kameran men de ä ju ändå kul så! Ni kanske får se några av dom bilderna, men isf blir de bara dom på martin!



Några bilder  :)

Skolan

Sitter på graf och har tråkigt, ska hem till Micke sen! Han ä sjuk så får ta hand om honom då <:
Längtar efter att sluta nu!
Gammal bild på kusin.

Tjockdag

Kom hem för en stund sen, går te fem på måndagar så kommer hem väldigt sent .. Men den sista lektionen är ju bild och form så de ä rätt kul ändå! men idag regnade de ju när man skulle gå te bussen sen, pissväder.
Eftersom jag har tjockkväll/dag idag så ska jag springa ner o hämta glass o cheeseballs o sen lägga mei här igen  o feta heheh :D  Glass dränkt i chokladsås... mums.
Jag funderar seriöst på att springa ut i spöregnet och kolla till hasselnötterna hahah! Vill att de ska bli sol så jag kan ta nån bättre bild på dom <:



Alma och grejer

Va och fira min morbror och passa på medans jag hade chansen <:


Alma


Fina Mormor :)




Hoppas ni blir nöjda !

Lycklig!

Idag var typ världens segaste dag i skolan! men de va endast för att mina grejer hade kommit och jag ville bara hem och öppna paketet! Nu har jag öppnat de och är riktigt nöjd, älskar mina filter speciellt!
Nu ska jag hem till mina kusiner men kan lägga upp lite bilder sen så får ni se vikken skillnad det ä!<:

RSS 2.0