En tur runt i Bangkok!

Vi var i Bangkok två nätter bara innan vi drog tillbaka hem hit till Sverige. Vi gjorde inte så mycket! Slappa, drack öl/drinkar, drog på en tuk tuk tur och tatuera oss! Nu är vi hemma i kalla jävla Sverige igen!
 

Koh Chang Thailand

Vi drog till Thailand efter Australien så vi flög till Bangkok och sov där en natt och sen på morgonen dagen efter så åkte vi 6 timmar till Koh Chang för att vara där en 8 dagar, det var helt underbart! Vi bodde i en Bungalow på stranden, och träffade den bästa personalen! Jag måste lägga upp ännu ett inlägg om Koh Chang för vi var och snorkla och Bäcca har massa bilder där ifrån!
 

Byron Bay soluppgångs tur

Vi träffade ett gäng tjejer som vi umgicks med nästan varje dag i Byron och så kom vi på att det skulle vara skit kul att dra på sunrise tour till fyren, och hostlet erbjöd det för 5 dollar bara så vi drog dit en morgon, fyfan vad trötta vi var!
 

Byron Bay talang show

Jag tänkte lägga upp massa bilder från några av ställena vi var på när vi reste runt i Australien och när vi drog till Thailand i flera inlägg så här är Byron!
Vi drog till art factory i byron och stannade där i en vecka, va det bästa stället vi var på tror jag eller det passade oss bäst. Var så jävla skön stämning! Första kvällen vi kom dit så var det talang show oså så vi lyssna på musik och snacka med massa folk hela kvällen!
 

Australia

I was just thinking that i should write a post about Australia and that i should write it in english so the people from there can read it if they want to.
I had an awesome year and met so many good people, that i am already missing! Some more than others haha.
I can definitely recommend the school and the course i was studying to because the teachers were really some of the best i've met and it was really practical which i think is the best way to learn.
I will be back in Australia in some years and i will have lots of people to visit then and in other parts of the world before that, so thanks Australia!! See you later!
 

Jul

Jag tog knappt några bilder överhuvudtaget runt jul, så det här är de enda jag har. Vi firade alltså jul hos Lars och Maria (min morbror och hans familj) den 25e och efter det så drog jag in till Linde till Bistro eftersom det var typ jul fest där <:
 

RSS 2.0